Krijg een blik achter de schermen in de film 'Kermi Kwaliteit'

Gepubliceerd op 19 March 2021

De kwaliteit van de processen en procedures en de buitengewone kwaliteit "Made in Germany" hebben voor Kermi steeds de hoogste prioriteit.Volgens Kermi waardeert de consument uitstekende kwaliteit steeds meer. Daarom onderstreept Kermi dit thema met het nieuwe filmdocument "Kermi Kwaliteit". De film toont het bedrijf "van binnenuit" en overtuigt in enkele minuten op absoluut authentieke wijze van de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid van Kermi douchewanden.

Made in Germany

Kwaliteit "Made in Germany" is een handelsmerk van Kermi en geeft klanten de zekerheid van een veelzijdig en duurzaam product van hoge kwaliteit. Bekijk de film:

1ste plaats

Dat kwaliteit loont, blijkt ook uit de 1e plaats van Kermi in de categorie "Kwaliteit" in het huidige prestatieoverzicht van het bekende Duitse vaktijdschrift Markt Intern. In de enquête uitgevoerd door dit vakblad wordt de Duitse sanitaire branche gevraagd om hun beoordeling te geven in verschillende categorieën om zo de beste fabrikant van douche- en badschermen te bepalen. Met een zeer divers productaanbod voor elke toepassing en elke inbouwsituatie behaalde Kermi ook de 1e plaats in de categorie "Assortimentsbeleid". In de algemene rangschikking weet Kermi voor de negende keer, en dus al 18 jaar op rij, opnieuw te overtuigen en werd de firma herverkozen tot beste fabrikant.

Kermi eerste plaats

Eindwinnaar

Voor de negende keer op rij, in 18 jaar tijd, is Kermi de eindwinnaar in de enquête "douche- en badwanden" 2020 uitgevoerd door het gerenommeerde vakblad Markt Intern.

Kermi kwaliteit

Benieuwd naar meer? Ontdek hier alles over Kermi en vind een verdeler in je buurt. 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan