Knappe trends voor douchewanden

De badkamer, je eigen oase van rust na een stressvolle dag. Jij bent uniek, dus waarom zou je badkamer dat niet mogen zijn? Wat dacht je van douchewanden met een persoonlijke touch? Laat je alvast inspireren.

Spiegel je in de douchewand

Een douchewand die je persoonlijke stijl weerspiegelt? Dat mag je gerust letterlijk nemen. Met spiegelglas voor vlakke panelen tillen we de douche naar een volgend niveau. Een slimme oplossing waarbij je je badkamer optisch vergroot, je je privacy tijdens het douchen behoudt en je je look van top tot teen kunt bewonderen. Ook wanneer de temperatuur en het vochtgehalte stijgen, want het glas is bestand tegen waterdamp.

Privacy achter gezandstraald motief

Ook mogelijk: je douchescherm invullen als designoppervlak. Met gezandstraalde glaspanelen  in jouw favoriete patroon koppel je het decoratieve aan het functionele. Kies voor een figuratief of abstract standaard motief over het hele paneel, of alleen over het middendeel. Ook mogelijk met een eigen logo of ontwerp!Zo relax je in alle intimiteit in je gepersonaliseerde douche. Handig in de logeerkamer of als een van je huisgenoten even de badkamer binnenwandelt.

Gepersonaliseerde grepen

Zet de puntjes op de ‘i’ en werk je douchedeur af met een ergonomische greep die goed in je hand ligt en past bij jouw unieke smaak. Recht en helder, rond en zacht, beugel of knop, glanzend verchroomd of mat, voor ieder wat wils. Bovendien zijn de grepen vrij te combineren met de meeste douchewanden. Op zoek naar een onderhoudstopper? Ga dan voor een ‘in het glas verzonken’ greep.

Kleurrijke profielen en beslag

Laat je douche nóg beter uitkomen in je badkamerdesign. Kies je favoriete RAL-kleur voor de doucheprofielen en het beslag. Benadruk zo de grafisch strakke lijnen of laat de douche net opgaan in je interieur. Aan jou de keuze. Je ziet, je personal touch heeft geen grenzen.

Bodemvrije schuifdeuren

Een bodemvrije douchewand sluit naadloos aan op de vloer in je inbouwdouche. Je stapt vlot in en uit je douche zonder obstakels en profiteert van makkelijk onderhoud. Comfort troef. En dat zonder in te boeten op kwaliteit en design. Wil je het spatten beperken? Combineer dan met een horizontale dichting in dakrandvorm. Genieten maar!

Interesse in een douche op maat, volgens de laatste trends? Neem contact op met een verkooppunt in je buurt. Vraag alvast je gratis inspiratiebrochure aan.

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Zo houd je je douchewand spic en span!

Een douche nemen kan verkwikkend zijn.

Het gordijn gaat open voor de glazen badwanden van Kermi!

Iedereen die in het bad een douche neemt kent het probleem.

Pure ontspanning in je eigen privé-wellness

Waarom naar een duur wellnessresort rijden, als u thuis uw eigen wellnessoase kunt creëren.

Welke douche kiezen voor je renovatieproject?

Staat er op jouw planning voor 2018: een nieuwe douche plaatsen, zodat je thuis kunt genieten van

GRATIS Nieuwsbrief