Industriële douchewand voor een New York loftstijl

Ben je fan van een industrieel interieur? Met de nieuwste inloopdouchewand trek je deze stoere look door naar je badkamer. De perfecte combo van een solide constructie en elegant design. Een vleugje New York Style, binnenkort bij jou thuis?

Inloopdouche in stijl

Fan van stalen binnendeuren? Dan kan de nieuwste wand voor inloopdouches je misschien bekoren. Het industriële ontwerp van de Kermi Walk-In Dark Edition katapulteert je terug naar de jaren twintig en laat je dromen van de typische ‘New York Loft Style’. De donkere elegante profielen zorgen voor een stoere, minimalistische stijl en een blikvanger in je badkamer. Bovendien is deze wand ook mooi als scheidingswand! Je kunt kiezen voor een uitvoering met rasterpatroon, lijndecor of een sober zwart frame. Ontdek de nieuwe douchewand in de showroom in je buurt.

Knap staaltje vakmanschap

De industriële douchewand bestaat in verschillende afmetingen en past dus in diverse ruimtes. Hij is opgebouwd uit een solide, maar elegant, frame en 8 mm gehard veiligheidsglas. En dankzij het lijnenspel is het glas goed zichtbaar. Sluit je je douche liever af? Dan kun je een bijpassende deur laten installeren, zelfs achteraf met de KermiExtra service.

Interesse in een industriële douchewand* of in een van onze andere producten? Bezoek vrijblijvend een Kermi-showroom voor advies op maat. (*beschikbaar vanaf 1 mei 2019)

 

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Gelukkige verjaardag!: 44 jaar Kermi douchewanden

Kermi schrijft succesverhalen.  44 jaar innovatieve oplossingen voor douchewanden, 44 jaar ervari

Gespot: flexibele pendeldeur voor je douche

Met een slimme badkameropstelling geniet je van extra comfort en bewegingsvrijheid.

GRATIS Nieuwsbrief