Industriële douchewand voor een New York loftstijl

Ben je fan van een industrieel interieur? Met de nieuwste inloopdouchewand trek je deze stoere look door naar je badkamer. De perfecte combo van een solide constructie en elegant design. Een vleugje New York Style, binnenkort bij jou thuis?

Inloopdouche in stijl

Fan van stalen binnendeuren? Dan kan de nieuwste wand voor inloopdouches je misschien bekoren. Het industriële ontwerp van de Kermi Walk-In Dark Edition katapulteert je terug naar de jaren twintig en laat je dromen van de typische ‘New York Loft Style’. De donkere elegante profielen zorgen voor een stoere, minimalistische stijl en een blikvanger in je badkamer. Bovendien is deze wand ook mooi als scheidingswand! Je kunt kiezen voor een uitvoering met rasterpatroon, lijndecor of een sober zwart frame. Ontdek de nieuwe douchewand in de showroom in je buurt.

Knap staaltje vakmanschap

De industriële douchewand bestaat in verschillende afmetingen en past dus in diverse ruimtes. Hij is opgebouwd uit een solide, maar elegant, frame en 8 mm gehard veiligheidsglas. En dankzij het lijnenspel is het glas goed zichtbaar. Sluit je je douche liever af? Dan kun je een bijpassende deur laten installeren, zelfs achteraf met de KermiExtra service.

Interesse in een industriële douchewand* of in een van onze andere producten? Bezoek vrijblijvend een Kermi-showroom voor advies op maat. (*beschikbaar vanaf 1 mei 2019)

 

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Trend: elegante inloopdouche met strakke stabilisatie tegen muur of plafond

Wat als je thuis zou kunnen profiteren van de luxe van een wellness?

Ga gratis naar Install Day, dé vakbeurs voor de installatiesector, en val in de prijzen!

Op 22 november kun je opnieuw naar dé vakbeurs voor de professionals uit de installatiesector.

Time to relax: deze strakke XL-inloopdouche biedt volop douchevrijheid

Op het einde van een drukke dag wil je ontspannen in alle vrijheid.

GRATIS Nieuwsbrief