Het gordijn gaat open voor de glazen badwanden van Kermi!

Iedereen die in het bad een douche neemt kent het probleem. Water spat in alle richtingen en er ontstaat een vervelende plas water in de badkamer. Een douchegordijn kan helpen, maar voldoet nooit aan de vereisten van hygiëne en spatwaterdichtheid van een glazen badwand. Dus open het gordijn voor de Kermi badwanden!

Een badwand van Kermi geeft u bewegingsvrijheid. Je kan uitgebreid douchen zonder dat er water naar buiten spat. Juist zoals bij een volwaardig douchescherm. Kermi biedt een grote selectie aan standaard modellen met verschillend design en praktische functionaliteiten. Ook de afmetingen zijn te kiezen, van een volledig doorlopend badscherm over de hele badlengte tot een gedeeltelijk element. Afhankelijk van de behoeften is er ook de mogelijkheid om een persoonlijke, op maat gemaakte oplossing te kiezen.

De Kermi-badwanden zijn verkrijgbaar als enkele draaivleugel, comfortabele schuifdeur of ruimtebesparende vouwwand. De vouwwanden zijn bijzonder praktisch omdat ze gemakkelijk kunnen worden opgevouwen wanneer ze niet gebruikt worden. Bijvoorbeeld de tweedelige badvouwwand LIGA, die zich optisch perfect aanpast aan de badkuip. Het schoonmaken is geen probleem, daarvoor hoef je niet in de badkuip te gaan. De Kermi-vouwwanden kunnen gemakkelijk naar buiten gedraaid worden en schoongemaakt naast het bad.

In samenwerking met Egeda NV

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Egeda NV

Zo ziet de perfecte badkamer eruit volgens een studie van Kaldewei

De ideeën over een eigen droombadkamer verschillen – de meerderheid wenst echter vooral veranderi

Open en bloot: onze douchegewoonten en -verlangens onder de loep

Hoe haal je het maximum uit je douchesessie?

Spiegeltje, spiegeltje aan de... (douche)wand

Na het douchen en stylen in de badkamer in de ochtend, gooit men graag een onderzoekende blik in

Door de markt verkozen als beste douchedeur

Kermi is een internationaal georiënteerde producent en een van de toonaangevende producenten van

GRATIS Nieuwsbrief