Gespot: flexibele pendeldeur voor je douche

Gepubliceerd op 10 Juni 2020

Met een slimme badkameropstelling geniet je van extra comfort en bewegingsvrijheid. Wanneer je een douche gaat kiezen, let je daarom ook op de deuropening ervan. Met de LIGA-draaideur van Kermi heb je de keuze: ofwel draait de deur aan de muurzijde, ofwel draait de deur aan de zijde van het vast segment.

Draaideur LIGA, een echte allrounder

De LIGA wordt door Kermi beschouwd als een allrounder en scoort met flexibiliteit, met veel verschillende modellen en instapvarianten voor bijna elke badkamer. Kermi biedt nu een nieuwe keuze aan LIGA draaideuren. 

Het vast segment wordt gebruikt voor de noodzakelijke afstand tot de aangrenzende wastafel. Naast dit vast segment komt een draaideur die ofwel kan scharnieren aan het vast segment, ofwel kan scharnieren aan de muurzijde. Vraag je gratis brochure aan en laat je inspireren.

Pas de deuropening aan naar wens

De mogelijkheid tot scharnieren aan de muurzijde is een nieuw concept. Op deze manier kan de deuropening optimaal aangepast worden aan de situatie en de ruimte. Zo kun je na het douchen gemakkelijk toegang krijgen tot items op de wastafel, of kan de draaideur opengaan naar de badkamerradiator met daarop de handdoek. Welke beslissing het best past bij welke ruimte wordt bepaald door een plattegrond van de badkamer, persoonlijke voorkeuren en het praktische aspect.

Voor een optimaal gebruik van de ruimte

Wat je ook beslist, de LIGA draaideur is altijd een uitstekende keuze met zijn 5 mm ESG veiligheidsglas, zijn profielen van hoogwaardig geanodiseerd aluminium en zijn handgrepen en scharnieren van hoogwaardig metaal.

Opent naar binnen en naar buiten

Door het betrouwbare liftsysteem in het profiel kan de draaideur elegant naar binnen en naar buiten openen. De stabilisatie op het vast segment is inbegrepen en zorgt voor de noodzakelijke stabiliteit.  De LIGA-draaideur is een slimme keuze waarmee je de luxe hebt om verschillende praktijkgerichte oplossingen te bekijken.

Benieuwd naar de stijlvolle doucheoplossingen van Kermi? Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aanOntdek zeker ook de brochure met nieuwigheden. Graag professioneel advies op maat? Bezoek een dealer in je buurt.

Graag meer info over de prijzen? Bekijk dan de algemene Kermi prijslijst.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan