Gelukkige verjaardag!: 44 jaar Kermi douchewanden

Gepubliceerd op 10 Juni 2020

Kermi schrijft succesverhalen.  44 jaar innovatieve oplossingen voor douchewanden, 44 jaar ervaring en expertise en 44 jaar passie voor douchen

Unieke Jubilieumcollectie

Bij Kermi is het jaar 2020 het jaar van de 44e verjaardag van de douchewand en het heeft een bijzondere verrassing in petto: de unieke White Line.  Hiermee biedt Kermi vier inloopdouches aan in een frisse, mat witte look met gezandstraalde decors, een onderhoudsvriendelijke coating en een uitstekende prijssetting.  Een unieke collectie die een hoogwaardige, minimalistische feel-good sfeer in de badkamer creëert.

Moderne productlijnen

Kermi gaat bij de ontwikkeling van nieuwe producten altijd mee met de tijd en oriënteert zich op de actuele trends in het badkamerdesign.  Een van de absolute trendthema's op dit moment is de zwarte kleur.  Om deze reden heeft Kermi de moderne Dark Edition aan zijn assortiment toegevoegd. Dit omvat vijf series  in een edele zwarte zachte uitstraling.

Betrouwbare technologie

Achter elke Kermi douche schuilt een geavanceerde technologie die al vele jaren lang beproefd is.  Kermi heeft een breed productassortiment, een onbeperkt aantal varianten en een unieke knowhow en biedt voor elke douchesituatie de juiste oplossing.  Kermi is specialist voor barrièrevrije doucheoplossingen en speelt hiermee in op alsmaar groeiende vraag naar gelijkvloerse instapoplossingen afgestemd op de trend van renovatie, de leeftijd van het doelpubliek, rekening houdend met badkamerdesign. De LIGA-serie wordt beschouwd als de allrounder van Kermi, extreem variabel met een breed scala aan deurvarianten en oplossingen voor elke douchesituatie. 

Kwaliteit van een sterk merk

Kwaliteit "Made in Germany" wordt beschouwd als het handelsmerk van Kermi en geeft de klanten van Kermi de zekerheid van een allround hoogwaardig en duurzaam product.  Kermi douches worden gekenmerkt door een uitzonderlijke duurzaamheid en zijn fundamenteel getest volgens EN 14428 (CE) en PPP 53005 (TÜV / GS), wat onder andere de veiligheid in het gebruik garandeert met betrekking tot stabiliteit, bescherming tegen spatwater en onderhoudsgemak als ook het gebruik van maximaal 10 mm veiligheidsglas volgens EN 12150. Als extra geeft Kermi een verkrijgbaarheidsgarantie van onderdelen gedurende 20 jaar na uitloop van een productlijn en biedt deze fabriek een kwaliteitslabel voor de Kermi-CLEAN easy-care coating. Beiden worden door nieuwe duidelijke logo’s gecommuniceerd.

Betrouwbare partner

Als sterke en betrouwbare partner met uitgebreide ervaring geeft Kermi zijn klanten zekerheid. Die professionele pre- en after-saleszekerheid kan men ontdekken in zijn adviescommunicatie als ook in zijn aanwezigheid in heel wat toonzalen. Op verzoek biedt Kermi ondersteuning met een eigen technische dienst op verplaatsing.  Individueel maatwerk en speciale ontwerpen worden door Kermi betrouwbaar geproduceerd. Een jubileum dat veel te bieden heeft. Een lang succesverhaal. Hoera voor 44 jaar Kermi douchewanden. Een lang succesverhaal. Hoera voor 44 jaar Kermi douchewanden!

Benieuwd naar de stijlvolle douchewanden van Kermi? Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aanOntdek zeker ook de brochure met nieuwigheden en de nieuwe Dark edition. Graag professioneel advies op maat? Bezoek een dealer in je buurt.

Graag meer info over de prijzen? Bekijk hier de prijslijst voor de White Line collectie, of de algemene Kermi prijslijst.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan