Ga gratis naar Install Day, dé vakbeurs voor de installatiesector, en val in de prijzen!

Op 22 november kun je opnieuw naar dé vakbeurs voor de professionals uit de installatiesector. Na een bezoek aan Install Day ben je weer helemaal mee met de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Nog een reden om te gaan: je kunt er waardevolle prijzen winnen!

 

De prijzenpot

Als bezoeker van Install Day kun je straffe prijzen winnen dankzij verwarmingsexpert Carnoy en Egeda, betrouwbare partner in sanitair, verwarming en ventilatie. Wat zit er zoal in de prijzenpot?

  • 1 rol GFS Inox PLT gasflexibel voor aardgas DN25 van 15 m., ter waarde van €381  De GFS flexibele roestvrij stalen PLT buis heeft een polyethyleen mantel en wordt gebruikt voor aardgasdistributie. De buis is geschikt voor gasleidingen met een maximum werkdruk van 0.5 bar, in overeenstemming met EN 15266. Dankzij de specifieke golving van de buis treedt bij GFS minder drukverlies op dan bij andere PLT buizen met eenzelfde diameter.
  • De buis kan zowel ondergronds als bovengronds toegepast worden en is makkelijk te buigen.
  • 1 installatiekit DN25 - 10 m. ter waarde van €377  Deze handige installatiekit bevat 10 m. GFS PLT flexibel + 2 overgangskoppelingen met buitendraad DN25 x 1”.
  • 1 magnum fles Piper Heidsieck ter waarde van €90

    Een XL-fles champagne om te proosten op een geslaagde installatie van je aardgasleidingen. Schol!

Hoe kun je kans maken?

  1. Bezoek op Install Day de stand van Carnoy (nummer 18/19)
  2. Neem er een leuke foto van jezelf met GFS-technieker Sander.
  3. Deel je foto op het openbare profiel* van je Facebookpagina met hashtag #sanderengeenander
  4. Like aansluitend de Facebookpagina van Egeda

Voilà! Een kleine moeite, toch? 

Waarom het PLT-systeem voor gasleidingen?

Het is een veilige oplossing. De GFS PE mantel heeft inventieve kleine kanaaltjes die langs de mantel lopen. Hierdoor wordt het mogelijk om een defect tijdens het productieproces op te sporen. Door het gebruik van een PLT-systeem in de VS is het aantal doden door gas er drastisch verminderd. Mooi meegenomen: het PLT-systeem laat zich snel installeren dankzij een gepatenteerd en uniek ‘PUSH & FIT’-systeem.

Install Day praktisch

Install Day gaat door op 22 november 2019 in Brussels Kart Expo (Groot-Bijgaarden). Meer dan 130 fabrikanten tonen er hun gevarieerd aanbod aan producten en diensten op 9.300 m². Je bent welkom vanaf 9 uur. De toegang en de catering is volledig gratis. Ga langs bij de beursstand van Carnoy om kans te maken op waardevolle prijzen. Niet te missen!

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Gelukkige verjaardag!: 44 jaar Kermi douchewanden

Kermi schrijft succesverhalen.  44 jaar innovatieve oplossingen voor douchewanden, 44 jaar ervari

Gespot: flexibele pendeldeur voor je douche

Met een slimme badkameropstelling geniet je van extra comfort en bewegingsvrijheid.

GRATIS Nieuwsbrief