Een douche die betovert!

Gepubliceerd op 22 March 2018

Te mooi om waar te zijn. Dat is de nieuwe PEGA van Kermi. Met exclusieve technische en visuele kenmerken en een zacht afgerond design, gaat de reeks PEGA het charmeoffensief aan.

Met PEGA krijgt men een echt keuzeprobleem. PEGA biedt een breed scala aan bodemvrije modellen aan: ruimtebesparend pendel- en schuifdeurcomfort, alsook Walk-In douche-oplossingen en varianten voor op het bad. Zij biedt een groot gamma standaardmaten voor de installatie op de betegelde douchevloer of voor plaatsing op alle gangbare douchebakken. Speciale afmetingen, persoonlijke uitvoeringen en specifiek technische oplossingen kunnen via KermiEXTRA worden gerealiseerd.

Dankzij de bewezen Kermi-technologie is PEGA ook functioneel bijzonder overtuigend. Alle deuren, inclusief de schuifdeuren, worden bij het openen zachtjes opgetild door een liftsysteem. Hierdoor passeren ze gemakkelijk over kleine oneffenheden en zakken ze mooi terug bij het sluiten. Bij de schuifdeur is de deurvleugel voor een gemakkelijke reiniging eenvoudig naar binnen te kantelen. De speciale horizontale Kermi spatwaterafdichting zorgt voor een goede bescherming tegen opspattend water, zelfs zonder plaatsing van het slanke bodemprofiel.

De douchereeks PEGA toont zich royaal door haar gelijklopende glas – en profielhoogtes, maar ook door het hoogwaardige 6 mm dikke veiligheidsglas, de edele chroom accenten, de zintuigelijk en optisch overtuigende grepen, handdoekhaakjes en veel meer. Echter niet op vlak van prijs, want daar imponeert PEGA met een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan