Een douche die betovert!

Te mooi om waar te zijn. Dat is de nieuwe PEGA van Kermi. Met exclusieve technische en visuele kenmerken en een zacht afgerond design, gaat de reeks PEGA het charmeoffensief aan.

Met PEGA krijgt men een echt keuzeprobleem. PEGA biedt een breed scala aan bodemvrije modellen aan: ruimtebesparend pendel- en schuifdeurcomfort, alsook Walk-In douche-oplossingen en varianten voor op het bad. Zij biedt een groot gamma standaardmaten voor de installatie op de betegelde douchevloer of voor plaatsing op alle gangbare douchebakken. Speciale afmetingen, persoonlijke uitvoeringen en specifiek technische oplossingen kunnen via KermiEXTRA worden gerealiseerd.

Dankzij de bewezen Kermi-technologie is PEGA ook functioneel bijzonder overtuigend. Alle deuren, inclusief de schuifdeuren, worden bij het openen zachtjes opgetild door een liftsysteem. Hierdoor passeren ze gemakkelijk over kleine oneffenheden en zakken ze mooi terug bij het sluiten. Bij de schuifdeur is de deurvleugel voor een gemakkelijke reiniging eenvoudig naar binnen te kantelen. De speciale horizontale Kermi spatwaterafdichting zorgt voor een goede bescherming tegen opspattend water, zelfs zonder plaatsing van het slanke bodemprofiel.

De douchereeks PEGA toont zich royaal door haar gelijklopende glas – en profielhoogtes, maar ook door het hoogwaardige 6 mm dikke veiligheidsglas, de edele chroom accenten, de zintuigelijk en optisch overtuigende grepen, handdoekhaakjes en veel meer. Echter niet op vlak van prijs, want daar imponeert PEGA met een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

 

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Trend: elegante inloopdouche met strakke stabilisatie tegen muur of plafond

Wat als je thuis zou kunnen profiteren van de luxe van een wellness?

Ga gratis naar Install Day, dé vakbeurs voor de installatiesector, en val in de prijzen!

Op 22 november kun je opnieuw naar dé vakbeurs voor de professionals uit de installatiesector.

Time to relax: deze strakke XL-inloopdouche biedt volop douchevrijheid

Op het einde van een drukke dag wil je ontspannen in alle vrijheid.

GRATIS Nieuwsbrief