Douche inspiratie: puristische douchewanden White Line van Kermi

Gepubliceerd op 24 April 2020

Wit staat voor puurheid en zuiverheid, en tegelijkertijd voor een zekere luchtigheid. Geen wonder dat deze kleur ook zijn weg vindt in het badkamerdesign. Ter gelegenheid van het 44-jarig jubileum van de Kermi doucheschermen presenteert Kermi de "Birthday Edition" White Line - vier Walk-In douches in de nieuwe, frisse soft witte look.

Moderne klasse met zacht witte look

Helder en vriendelijk. Dat is hoe veel consumenten hun badkamer wensen. De jubileumcollectie White Line van Kermi laat elke badkamer schitteren. De vier Walk-In uitvoeringen van de editie zorgen voor een hoogwaardige, gereduceerde feel-good sfeer dankzij de zuivere zacht witte look, de moderne gezandstraalde decors en de eenvoudig te reinigen KermiCLEAN easy-care coating. En dit alles tegen een uitstekende jubileumprijs. Bekijk de White Line collectie en vind een verkooppunt in je buurt.

WALK-IN XC

Less is more. Het minimalistische design van de WALK-IN XC bewijst dit. Het 10 mm dikke gehard veiligheidsglas wordt op zijn plaats gehouden door slechts één elegant, slank muurprofiel. Met een breedte tot 1450 mm en een hoogte van 2000 mm is er geen verdere stabilisatie nodig. Met Soft witte profielen en het gezandstraalde Stripe 3 decor brengt Walk-In XC leven in de ruimte en verleent het de badkamer een zeer elegante uitstraling.

WALK-IN XB

Voor liefhebbers van strakke lijnen is de WALK-IN XB van Kermi precies wat ze nodig hebben. Met zijn slanke, minimalistische profieldesign past hij in elke badkamer. Profielen in elegant soft witte kleur geven de royale Walk-In oplossing een zekere lichtheid. Het gezandstraalde decor Stripe 4 laat de badkamer schitteren en dient tegelijk ook als inkijk-afscherming.

WALK-IN NICA

De WALK-IN NICA van Kermi met een schuifdeursegment en comfortabele soft-open en soft-close functie biedt de grootst mogelijke instapvrijheid en kan eenvoudig worden teruggeschoven als hij niet wordt gebruikt. Dankzij een minimum aan profielen en het hoogwaardige 6 mm geharde veiligheidsglas ziet de Walk-In oplossing er nagenoeg volledig transparant uit. Met zachte Soft witte profielen en het hoogwaardige gezandstraalde V-Line decor is de WALK-IN NICA een echte blikvanger in de badkamer.

WALK-IN LIGA

De reeks LIGA is de allrounder van Kermi. Als Walk-In uitvoering met pendel-vouwcomfort is LIGA een bijzonder praktische en ruimtebesparende oplossing, omdat de wand gemakkelijk kan worden ingeklapt als de douche niet gebruikt wordt. Met Soft witte accenten en het H-Line glasdecor ziet de WALK-IN LIGA er zeer stijlvol en modern uit, maar zonder dominant te zijn in de badkamer.

Benieuwd naar de stijlvolle douchewanden van Kermi? Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aan. Ontdek zeker ook de brochure met nieuwigheden. Graag professioneel advies op maat? Bezoek een dealer in je buurt.

Graag meer info over de prijzen? Bekijk hier de prijslijst voor de White Line collectie, of de algemene Kermi prijslijst.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan