Door de markt verkozen als beste douchedeur

Kermi is een internationaal georiënteerde producent en een van de toonaangevende producenten van douchewanden in Europa. Alle productlijnen zijn 100% ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland.

Een sterk verkoopteam in het veld en een betrouwbare interne verkoopafdeling, samen met een perfecte na-verkoop-dienst zijn vanzelfsprekend voor Kermi als merkfabrikant "Made in Germany". Perfectie staat ook in de voorste gelederen van de productie, zoals blijkt uit ISO 9001, 14001 en 50001 gecertificeerd kwaliteits-, milieu- en energiebeheer.

Kermi douchewanden worden gekenmerkt door een uitzonderlijke duurzaamheid en zijn door TÜV getest volgens EN 14428 betrouwbare productkwaliteit (CE) en PPP 53005 (TÜV / GS), die u.a. de gebruiksveiligheid in termen van stabiliteit, spatwaterdicht en onderhoudsvriendelijk en het gebruik van enkel veiligheidsglas van de hoogste kwaliteit volgens EN 12150 garandeert.

Kermi stelt voortdurend zijn diensten op de proef en past zijn aanbod aan de huidige marktvereisten aan. Succesvolle deelnames aan gerenommeerde ontwerpwedstrijden en klantonderzoek biedt Kermi bijvoorbeeld belangrijke feedback. Vooral zinvol voor Kermi is de enquête van het vakblad „Markt Intern“, waarbij om de 2 jaar rond de 20.000 gespecialiseerde vakmensen opgeroepen worden, om hun beoordeling te geven in verschillende categorieën, teneinde de beste fabrikant van douche-/ badwanden te verkiezen. Kermi bekleed de eerste plaats in 2018 en is reeds voor de achtste keer op rij sinds 2003 de onbetwiste leider. Dit is een enorme bevestiging voor Kermi, maar tegelijkertijd onthult het onderzoek minder sterke puntjes en toont het mogelijkheden voor verbetering en verdere ontwikkeling.

Nog meer goede redenen om voor een Kermi douchescherm te kiezen

Als fabrikant van doucheschermen heeft Kermi meer dan 40 jaar ervaring in de eigen ontwikkeling en productie van doucheschermen. Met meer dan 10 miljoen verkochte doucheschermen „Made in Germany“ bezit Kermi de nodige competentie, bijkomend onderstreept door een gecertificeerd kwaliteitsmanagement volgens DIN EN ISO 9001 en een milieu-management volgens DIN EN ISO 50001. Kermi gebruikt als basismateriaal uitsluitend hoogwaardig geëloxeerd aluminium, ook bij de in kleur gelakte doucheschermen. Kermi douchewanden blinken uit door hun lange levensduur, hier hoort natuurlijk ook een verzekerde nalevering van onderdeeltjes en dichtingen toe, waarvoor Kermi een 20-jarige na-verkoopsgarantie na uitloop van het model biedt.

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Gelukkige verjaardag!: 44 jaar Kermi douchewanden

Kermi schrijft succesverhalen.  44 jaar innovatieve oplossingen voor douchewanden, 44 jaar ervari

Gespot: flexibele pendeldeur voor je douche

Met een slimme badkameropstelling geniet je van extra comfort en bewegingsvrijheid.

GRATIS Nieuwsbrief