De gezinsbadkamer: zo voorkom je die stresserende ochtendspits

Gepubliceerd op 14 February 2020

’s Ochtends telt elke minuut. Hoe vermijd je dat je telkens moet aanschuiven voor de badkamerdeur? Simpel, zorg voor een goede badkamerindeling en jullie kunnen tegelijkertijd aan de slag. 

Douche met schuifdeur

Een doordachte ruimte-indeling is bijzonder belangrijk, zodat de badkamer door meerdere mensen tegelijk kan worden gebruikt, zonder elkaar in de weg te staan. Het centrum van de gezinsbadkamer is de doucheruimte. Dankzij Kermi ontstaat er dankzij je eigen schuifdeurvariant een royale doucheruimte, die, ongeacht waar deze in de badkamer geplaatst is, doucheplezier biedt voor alle huisgenoten.

Voorkeuren en behoeften

Vooral 's morgens is het vaak hectisch in de badkamer. Alle gezinsleden moeten zich bijna gelijktijdig klaarmaken voor werk, school of kleuterschool. Van douchen tot tandenpoetsen, het is belangrijk om voldoende ruimte en een slimme opstelling in de badkamer te hebben. Maar bij de planning van de badkamer moet ook rekening worden gehouden met specifieke voorkeuren en behoeften.

Perfect voor jong en oud

Kermi biedt door middel van een grote selectie aan douchewanden en de speciale service KermiEXTRA de mogelijkheid om de douche zo aan te passen, dat alle familieleden er tevreden mee zijn.

Toegankelijke dempelloze douche

Perfect voor jong en oud is de NICA-schuifdeur met zijwand die obstakelvrij is zonder bodemprofiel. Met de KermiExtra service kan deze worden omgevormd in een U-vormige constructie door toevoeging van een extra WALK-IN XB glassegment. Dankzij het geïntegreerde soft- open en soft-close mechanisme kan de deur door iedereen gemakkelijk worden bediend.

Gezandstraald decor zorgt voor privacy

Door het gereduceerde ontwerp komt de ruime douchecabine nog steeds discreet over en past hij perfect in de badkamer. Het hoogwaardige gezandstraalde decor Stripe 2 biedt inkijkbescherming aan het toilet en zorgt voor meer privacy.

Met een slimme badkamerindeling en de douche-oplossingen van Kermi wordt jullie ochtendroutine weer een plezier. Benieuwd naar het gamma? Download hier een brochure met prijslijst. Zin in nog meer inspiratie? Ontdek de laatste trends in de gratis Kermi inspiratiebrochure.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan