Badkameridee: veelzijdige douchewand met elegante, minimalistische look

Gepubliceerd op 07 July 2020

Op zoek naar een inloopdouche met minimalistisch design? De WALK-IN XC zorgt voor pure elegantie in de badkamer en is flexibel inzetbaar. Als Walk-In oplossing én als scheidingswand.

Slank maar sterk muurprofiel

Dankzij Kermi's WALK-IN XC heeft minimalisme nu een naam. De doucheoplossing heeft geen stabilisatie nodig, het 10 mm dikke enkel veiligheidsglas wordt betrouwbaar vastgehouden door een discreet slank muurprofiel. En zoals alle douchecabines van Kermi is de wand TÜV-getest, uiterst stabiel en robuust. Tot een breedte van 1450 mm. Ontdek de mogelijkheden.

Ook als ruimteverdeler

WALK-IN XC kan niet alleen worden gebruikt als royale afscheiding van de doucheruimte, maar ook als praktische ruimteverdeler, bijvoorbeeld als afscheiding naast het toilet. De pure, minimalistische vormgeving en het ontbreken van een stabiliserend element maken ook het onderhoud gemakkelijker.

Glasdecors en trendy kleuraccenten

Voor een individuele touch en als wat meer privacy gewenst is, kan de WALK-IN XC ook worden gecombineerd met glasdecors, zoals het nieuwe decor Stripe 3 en 4. Voor wie het wat kleurrijker wil, zijn de profielen tegen een kleine meerprijs ook in kleur verkrijgbaar. Subtiele blikvangers en absoluut trendy zijn kleuraccenten in zwart en wit Soft, die perfect passen in een moderne badkamer.

Benieuwd naar de stijlvolle douchewanden van Kermi? Vraag hier je gratis inspiratiebrochure aanOntdek zeker ook de brochure met nieuwigheden en de nieuwe Dark edition. Graag professioneel advies op maat? Bezoek een dealer in je buurt. Graag meer info over de prijzen? Bekijk hier de algemene Kermi prijslijst.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan