Alles uit 1 stuk...

Kermi biedt meer dan alleen douchewanden, maar is ook een volledige badkamerinrichter: douchedeur, toiletdeur en afscheiding van de douche met  het toilet - alle versies in de TUSCA-serie in een uniforme designstijl die voor een buitengewone harmonie zorgt in de badkamer.

De douchereeks met beslag TUSCA van Kermi biedt een sensuele douche-ervaring dankzij haar opvallende beslags- en greepdesign. TUSCA wordt individueel op maat gemaakt met een puur beslagdesign of standaard in een uitvoering met muurprofiel en is daardoor zeer universeel inzetbaar. TUSCA is standaard beschikbaar met een horizontaal of verticaal comfortabele greep, of afhankelijk van smaak met een minimalistische greepvariant.

Als douchedeur met een groot en comfortabel handvat geeft TUSCA een nobele glans aan de badkamer. In de uitvoering met een gezandstraald decor voor privacy en met een minimalistische greep 2 Tusca, kan een TUSCA-draaideur ook als toiletdeur functioneren. Dit zorgt voor uniformiteit in de badkamer en douchewand en toiletdeur vullen elkaar perfect aan. Bijzonder verfijnd: een TUSCA-zijwand met matglas in de doucheruimte, dat de douche en het toilet van elkaar scheidt.

Alles uit één stuk van Kermi: De TUSCA-varianten douchedeur, Wc-deur met inkijkbescherming en scheidingswand harmoniëren perfect met elkaar dankzij hun uniforme ontwerp.

In samenwerking met Egeda NV

Meer nieuws van Egeda NV

Gelukkige verjaardag!: 44 jaar Kermi douchewanden

Kermi schrijft succesverhalen.  44 jaar innovatieve oplossingen voor douchewanden, 44 jaar ervari

Gespot: flexibele pendeldeur voor je douche

Met een slimme badkameropstelling geniet je van extra comfort en bewegingsvrijheid.

GRATIS Nieuwsbrief