Spot kwalitatief badkamerdesign en krijg een levenslange garantie op keramiek

Gepubliceerd op

Benieuwd naar tijdloos design voor je badkamer, dat jaren mooi blijft? De Duitse designbadkamerspecialist Duravit laat zijn producten ontwerpen door de beste specialisten. Tegelijk zetten ze in op een ongeëvenaarde kwaliteit. Het bewijs: meer dan twintig van hun keramiekreeksen komen met een levenslange garantie. Dat geldt ook voor de nieuwste badkamerserie 'Zencha' met Japanse invloeden.

Buitengewoon badkamerdesign

Kan jij ook zo genieten van stijlvol badkamerdesign? Bij Duravit vind je ontwerpen van toonaangevende designers zoals Philippe Starck, Matteo Thun en Cecilie Manz, om er maar enkele te noemen. Ook de Duitse designer Sebastian Herkner prijkt sinds kort op de lijst. Hij tekende de nieuwe verfijnde collectie Zencha, die bijzondere opzetwastafels combineert met puristische meubels. Japanse rituelen en vakmanschap vormden daarbij de inspiratiebron. Ontdek de Zencha-badkamerserie en download je gratis inspiratiebrochure.

Zencha spreekt alle zintuigen aan

De badkamer wordt steeds meer een plaats van retraite en ritueel. Met uitgebalanceerde vormen, kleuren en materialen spreekt de Zencha-badkamerserie alle zintuigen aan. Sebastian Herkner keek voor het ontwerp naar de handgemaakte keramische theekommen die hij in Japan spotte. Hun zachte, organische vormen vind je terug in de moderne wastafels van de Zencha-collectie. Het uitnodigende vrijstaande ligbad doet dan weer denken aan een Japans Onsen-bad: een Japanse badgelegenheid met water uit een geiser. Bekijk fijne opzetwastafels en ligbaden met een wellness gevoel.

De badkamermeubels uit de Zencha-collectie vormen met hun rechte lijnen een spannend contrast met de organische sanitaire objecten. Het opvallende designkenmerk is een fijn frame van zes millimeter dikte. Dat vormt een gelijkmatige schaduwvoeg, waardoor de meubels er elegant en licht uitzien.

Duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen

Duravit stelt hoge eisen aan zijn producten en streeft naar een eersteklas kwaliteit. Dat zie je ook terug in de nieuwe Zencha-collectie. De slijt- en krasbestendige wastafels bijvoorbeeld, zijn gemaakt van DuraCeram®. Dat materiaal laat toe om opzetwaskommen met een extreem dunne rand te vormen, die uiterst onderhoudsvriendelijk en sterk zijn. En de ligbaden? Die zijn naadloos gemaakt van DuraSolid®, voor een aangenaam warm gevoel en een hoogwaardige matte look. Leer meer over de gebruikte materialen.

Krijg levenslange garantie op keramiek

In hun streven naar uitstekende kwaliteit en duurzaamheid legt Duravit de lat hoog, en daar kan jij van meeprofiteren. Zo bieden ze jou een levenslange garantie op keramiek. Die geldt voor meer dan 20 keramiekseries: wastafels, handwasbakken, wc's, toiletten zonder spoelrand enzovoort. Goed voor jaren zorgeloos badkamerplezier! Vind een badkamerspecialist in je buurt en ontdek er Duravit-badkameroplossingen met ijzersterke garanties.

Hoe werkt de levenslange garantie?

Als je Duravit-keramiek voor je badkamer of toilet hebt gekocht, kan je je registreren tot drie maanden na aankoop. Na je registratie ontvang je een persoonlijk certificaat: jouw garantiebewijs.

Duravit-keramiek wordt met de grootste zorg gemaakt en verwerkt. Merk je na verloop van tijd toch een materiaal-, fabricage- of constructiefout op? Dan kan je terecht bij de dealer waar je de keramiek kocht. Gaat het om een garantieclaim, dan draagt Duravit de kosten voor de vervanging, installatie en verwijdering van het product. Lees meer over de garantiebelofte van Duravit.

Bij de keuze van je sanitair en badkamermeubels let je niet enkel op het design, maar ook op kwaliteit en duurzaamheid. Met de hoogwaardige badkameroplossingen van Duravit vink je vlot je wensenlijst af. Ontdek hun uitgebreid gamma, bezoek een badkamerspecialist in je buurt en profiteer van ijzersterke garanties.