Sanitair voor je badkamer & badkamermeubels: deze oplossingen komen met ijzersterke garanties

Gepubliceerd op 16 September 2021

Voor je nieuwe badkamer ga je best niet over één nacht ijs. Kwestie van nog jaren te kunnen genieten van een geslaagd resultaat. Bij de keuze van je sanitair en badkamermeubels let je dus op kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek geschikte materialen, maak kennis met kwalitatieve badkameroplossingen en leer hoe je ijzersterke garanties krijgt.

De duurzame badkamer: kijk uit naar kwaliteit

Op zoek naar comfortabel en duurzaam sanitair om dag in dag uit van te genieten? Informeer je dan bij je badkamerspecialist over de gebruikte materialen en de garanties die je krijgt. Het merk Duravit bijvoorbeeld, staat voor buitengewoon badkamerdesign. Ieder product wordt door de beste specialisten ontworpen. Maar de firma hecht ook veel belang aan duurzaamheid, dit bij zowel de ontwikkeling als de productie van hun badkameroplossingen. Ontdek het gamma van Duravit.

Duravit biedt een levenslange garantie op keramiek

Als consument profiteer je mee van de duurzame ambities van Duravit. Overtuigd van hun productkwaliteit biedt Duravit jou een levenslange garantie op keramiek. Die geldt voor meer dan 20 keramiekseries: wastafels, handwasbakken, wc's, toiletten zonder spoelrand enzovoort. Benieuwd naar geschikte oplossingen met garantie voor jouw badkamer? Vind een badkamerspecialist in je buurt en laat je adviseren.

Hoe profiteren van je levenslange garantie?

Als je Duravit-keramiek voor je badkamer of toilet hebt gekocht, kun je je registreren tot drie maanden na aankoop. Na je registratie ontvang je een persoonlijk certificaat: jouw garantiebewijs. Duravit-keramiek wordt met de grootste zorg geproduceerd en verwerkt. Ontdek je na verloop van tijd toch een materiaal-, fabricage- of constructiefout? Dan kun je terecht bij de dealer waar je de keramiek kocht. Wanneer het om een garantieclaim gaat, draagt Duravit de kosten voor de vervanging, installatie en verwijdering van het product.

Kwalitatieve materialen voor je badkamer

Zorgen voor duurzaamheid en uitstekende kwaliteit doet Duravit door extreme eisen te stellen. Denk maar aan verantwoordelijke materiaalkeuzes, zorgvuldige verwerking en oog voor detail. Dit geldt voor alle materialen waarmee de firma aan de slag gaat. Hieronder tippen we enkele kwalitatieve materialen voor je sanitair en badkamermeubels die Duravit gebruikt. Te ontdekken bij je badkamerspecialist!

Sterk en duurzaam keramiek

Duravit-keramiek wordt gebakken bij een temperatuur van 1280° C. Zo ontstaat er een hoge hardheidsgraad die belangrijke voordelen biedt. De hoge temperatuur zorgt ervoor dat er een hygiënisch gladde glazuur ontstaat die slijt- en krasbestendig is. Mooi meegenomen: keramiek is makkelijk te onderhouden. Dankzij de oppervlaktebehandeling WonderGliss blijft je wastafel, wc, bad of bidet extra lang mooi en zuiver. Bij Duravit geniet je bovendien van een levenslange garantie. Ontdek de levenslange garantie van Duravit.

Karaktervol hout

We integreren steeds vaker houttinten in onze badkamers. Niet verwonderlijk, want hout zorgt voor een warme uitstraling. Dankzij de onderkasten en ommantelingen worden wastafels en baden echte meubelstukken. Verder maak je je badkamer compleet met bijpassende (wand)kasten, rekjes en rolcontainers. Doordat de badkamermeubels van Duravit in vochtige ruimtes worden geproduceerd, zijn ze bestand tegen spatwater en verhoogde luchtvochtigheid. Een zorgvuldige nabewerking maakt de oppervlakken waterafstotend. Ook bij de houten producten van Duravit kun je kiezen voor een garantie. Lees meer over de mogelijkheden.

Aangenaam en onderhoudsvriendelijk acryl

Acryl is eveneens een enorm kwaliteitsvol materiaal. Dankzij de witte glanzende schijn kun je het vlot combineren met keramische objecten in je badkamer. Het warme poriënvrije gladde oppervlak voelt ook nog eens fijn aan. Kies je voor een acryl bad? Dan ben je zeker dat je bad levenslang zijn witte kleur behoudt. Dat komt omdat het materiaal in de massa gekleurd, UV-stabiel en kleurvast is. Naast montage- en reinigingsvriendelijk, is acryl resistent tegen courante huishoudreinigingsmiddelen. Ontdek welke garanties je krijgt bij Duravit.

Op zoek naar kwalitatief sanitair voor je badkamer? Ontdek de duurzame oplossingen van Duravit en profiteer van ijzersterke garanties. Een levenslange garantie op keramiek bijvoorbeeld. Die geldt voor meer dan 20 keramiekseries. Neem contact op met je Duravit-expert voor advies.