Het douchetoilet: geniet van optimale hygiëne zonder toiletpapier

Gepubliceerd op 08 December 2020

Een hygiënisch toiletbezoek, zonder toiletpapier? Het kan, met een douchetoilet. In Japan hebben de meeste gezinnen al een douchetoilet, en ook bij ons wordt het steeds populairder. Je hoeft geen toiletpapier meer te kopen, je bewijst het milieu een dienst en je geniet van meer comfort. What’s not to like?

Luxueus toiletbezoek zonder toiletpapier

Indrukwekkend: elke dag sneuvelen 27.000 bomen om Europa van toiletpapier te voorzien. Maar het kan ook anders. Kies je voor een douchetoilet, dan heb je geen toiletpapier meer nodig. Na het toiletgebruik duw je op een knop en een zachte, verfrissende waterstraal reinigt je onderlichaam. Daarna wordt de droger geactiveerd die zachtjes met warme lucht droogt. Hoe warm die lucht is, kun je zelf instellen via een afstandsbediening of app. Klinkt goed? Ontdek dan alle troeven van het douchetoilet en vind een badkamerspecialist in je buurt.

Handenvrij naar het toilet

Een douchetoilet is niet alleen comfortabel, maar ook erg hygiënisch. Water is voelbaar zachter en schoner dan toiletpapier en zorgt voor een hygiënisch, fris gevoel. Met een SensoWash® douchetoilet doe je er extra voordelen bovenop. Wanneer je in de buurt bent opent dit toilet de klep automatisch. Ook om door te spoelen, hoef je niets aan te raken. De elektronische bedieningsplaat heeft een infraroodsensor. Kom je dichtbij, dan laat die de symbolen oplichten. Dit behoort tot de technologie die achter je muur wordt geïntegreerd: het DuraSystem. Maak kennis met de innovatieve SensoWash® douchetoiletten en hun unieke voordelen.

Slimme technologie voor een brandschoon resultaat

Maar er zijn nog meer snufjes op het vlak van hygiëne. Dankzij de Rimless®-technologie en de geometrie van de wastafel en de sifons bekom je betere spoelresultaten en blijft je toilet properder dan een doorsnee toilet. Spoel je het toilet door, dan wordt ook het volledige binnenoppervlak gespoeld, zelfs met kleine hoeveelheden water. Tot slot zorgt de keramische afwerking HygieneGlaze® 2.0 ervoor dat bacteriën gedood worden zonder chemische producten. Na slechts zes uur zijn 90% van de bacteriën (bv. E.coli) dood, na 24 uur zelfs 99,9%. Wil jij profiteren van de voordelen van een douchetoilet, met cashback-korting? Contacteer een badkamerspecialist in je buurt voor advies en een offerte.

Douchetoilet met strak design Welk douchetoilet past het best in jouw badkamer? De beroemde Franse ontwerper Philippe Starck ontwierp een strak douchetoilet dat zich thuis voelt in elk interieur: de SensoWash® Starck f. Een SensoWash® Starck f douchewc kun je bedienen met een afstandsbediening en zelfs via je smartphone. De vlakke zitting met een hoogte van slechts 40 mm en de witte afdekking vormen één optisch geheel. Ontdek de SensoWash® Starck f douchewc’s en pak 100 euro cashback-korting (actie t.e.m. 08/04/2021).

Een toiletbezoek op maat met alle comfort

Het minimalistische design van het SensoWash® Starck f douchetoilet komt met maximaal comfort. Zo is er bijvoorbeeld de Comfortwash waarbij de douche-arm heen en weer beweegt, voor een optimale reiniging. Verder past dit douchetoilet zich aan aan je voorkeuren. De temperatuur van de zitting, de afstelling van de douchesproeier, de warme lucht föhn … Het wordt allemaal automatisch geregeld. Een toiletbril die steeds comfortabel warm is als je erop gaat zitten? Dat went snel! Bekijk de video en laat je verbazen door de mogelijkheden.

Reken af met geurtjes Stoor jij je soms aan nare geuren in het toilet? Met een douchetoilet kun je er makkelijk mee afrekenen. Via de afstandsbediening of via de app stuur je de comfortabele geurextractie et voilà: weg geurtjes. Deze functie is verkrijgbaar in combinatie met een DuraSystem® installatie-element en de A2 bedieningsplaat. Een toiletbezoek zonder geuroverlast, ook dat is comfort. Ontdek nog meer functies die je naar je voorkeuren kunt instellen.

Een douchetoilet met minimalistisch design, iets voor jou? Vandaag geniet je bij aankoop van een SensoWash® Starck f Lite of Starck f Plus van een cashbackkorting van 100 euro (actie t.e.m. 08/04/2021). Bezoek een dealer in je buurt en pak je voordeel. Tip: integreer je douchetoilet in je badkamerplan met behulp van de Duravit badkamerplanner. Meer badkamerideeën vind je in dit gratis inspiratiemagazine

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan