Een elegante badkamer dankzij hoogglansmeubels

Gepubliceerd op 03 Maart 2021
Glossy inspiration Duravit
Glossy inspiration Duravit

Meubels in elegante hoogglanslak en elementen in chroom zetten verfrissende accenten in de badkamer. Glanzende elementen zorgen namelijk voor een unieke elegantie en zo creëer je met Duravit een extravagante badkamer. Doordat licht reflecteert in glanzende meubelfronten zorg je voor visuele diepte. Dat schept een groot ruimtelijk effect, ook in kleine badkamers.

Of het nu gaat om een ​​extravagante vormgeving of een slimme badkamerinrichting: glanzende elementen zorgen voor net dat beetje extra.

Eenvoudig onderhoud

L-Cube halfhoge kast in wit hoogglans, ontwerp door Christian WernerIndividueel design gegarandeerd: De halfhoge kast L-Cube is verkrijgbaar in wit, cappuccino, dolomitigrijs of hoogglans zwart.

Glanzende meubelfronten hebben in vergelijking met matte oppervlakken geen poriën en vuil ligt enkel op het oppervlak. Hoogglansmeubelen zijn daardoor makkelijk schoon te maken en het vocht rolt er gewoon vanaf.

 

 

Een echte blikvanger

XViu, ontwerp door sieger designExtravagant en chique: XViu meubelen in zwart hoogglanslak zijn een echte blikvanger en zorgen voor een uiterst nobele uitstraling in de badkamer.

 

 

 

 

Moderne elegantie dankzij chroom

XSquare, ontwerp door Kurt Merki Jr.De kenmerkende chromen profielen lopen door in de gehele XSquare meubelserie. Chroomprofielen zetten visuele accenten en onderstrepen de moderne elegantie en kwaliteit van de badkamermeubelserie, vooral in combinatie met matte meubeloppervlakken.

 

 

 

 

Tijdloos stralen dankzij C.1

C.1 staande ééngreeps badmengkraan, ontwerp door Kurt Merki Jr.Universeel, klassiek en toch modern: kranen in chroom laten de badkamer nog meer stralen.

 

 

 

 

Elegantie in de badkamer

Cape Cod, ontwerp door Philippe StarckDe materiaalmix van chroom en witte hoogglansverf zorgt voor een zeer elegant ensemble in de badkamer, dankzij de collectie Cape Cod.

 

 

 

 

Nieuwe look

Handdoekring in chroom, ontwerp door Philippe StarckIconische highlights in de badkamer: accessoires uit de Starck T-serie van Duravit en Philippe Starck geven de badkamer een nieuwe look.

 

 

 

 

 

 

 

Droom jij al over hoogglansmeubels in je badkamer? Aarzel niet langer en neem contact op met je Duravit Dealer voor meer informatie of vraag je gratis inspiratiebrochure aan.