De badkamerserie Sivida van Duravit: harmonieus, elegant design om helemaal tot rust te komen

27/05/2024

Na een dag vol prikkels tot rust komen en de batterijen opladen, waar kan dat beter dan in een harmonieuze badkamer? De nieuwe badkamerserie Sivida verenigt esthetiek en functionaliteit, in een strak gebalanceerd design. Bovendien zijn hiervoor de ontwerpen van twee topdesigners van Duravit perfect op elkaar afgestemd, en heb je de mogelijkheid om verder naar smaak te personaliseren. Benieuwd? Dompel je onder in de mogelijkheden. 

Sivida: evenwichtige badkamer

Stap je binnen in een Sivida-badkamer, dan word je overspoeld door rust. Het design van deze badkamerserie is visueel perfect in harmonie, zowel in kleur als in vorm. Het meubilair, de wastafels en bijhorende accessoires stralen eenvoud en elegantie uit. Bovendien is de Sivida-serie zeer geschikt voor dagelijks gebruik en bijzonder praktisch.

Harmonieuze samenwerking

Voor deze nieuwe serie van Duravit werkten twee toonaangevende badkamerontwerpers samen. Philippe Starck ontwierp de wastafels, badkamermeubels en -spiegels, Christian Werner ontwierp de rest van het badkamermeubilair. Hun ontwerpen passen perfect bij elkaar. Bovendien kunnen enkele elementen individueel worden aangepast. Dat maakt van jou als het ware de derde designer. Enkele andere designreeksen met badkamerspiegels, spiegelkasten, kraanwerk en accessoires passen ook perfect bij Sivida.

Wastafelzone

Je brengt heel wat tijd voor de wastafel. Kies daarom eentje die bij je past. In de Sivida-reeks heb je keuze uit een meubelwastafel in zijdemat wit of een console gecombineerd met een opzetwastafel (opzetkommen). Het gebruikte materiaal is DuroCast® solid surface, een fluweelzacht mineraal gietmateriaal dat zeer makkelijk te onderhouden is omwille van het niet-poreus oppervlak. Voor het badkamermeubel kun je kiezen voor een design van Philippe Starck of Christian Werner. Verder kun je de wastafels en badkamermeubels naar eigen smaak invullen.

Sivida-wastafels

De fijn gevormde Sivida-opzetwastafels zijn verkrijgbaar in ronde of vierkante vorm en rusten op nauwkeurig gevormde consoles. Kies je je opzetkommen in dezelfde kleur als de console, dan lijkt het in één geheel gegoten te zijn. Je kan ook kiezen voor twee verschillende kleuren, met keuze uit donkergrijs mat, satijnwit of lichtgroen mat, om zo een accent te creëren. De Sivida-meubelwastafels bestaan in mat satijnwit en zijn ook optioneel verkrijgbaar in tweekleurige versies (lichtgroen, wit, donkergrijs). Ontdek alle Sivida-wastafels.

Sivida-meubels

De Sivida-badkamermeubels van Philippe Starck zijn eenvoudig en strak van design en kunnen worden aangevuld met smaakvolle accenten. Zo kun je metalen handgrepen, handdoekhouders en pootjes, planchetten en spiegellijsten toevoegen in diamantzwart of chroom. Voor de meubeldecors heb je keuze uit zes verschillende looks, waaronder de kleuren: wit, wit mat decor, wit hoogglans, grafiet mat decor, lichtgroen en de houtstructuren: eiken gemarmerd en noten natuur decor. Ontdek alle Sivida-meubels.

De alternatieve badkamermeubels door ontwerper Christian Werner hebben dezelfde oppervlakken. De lades zijn voorzien van kastbrede ladegrepen in antraciet. Deze meubels zijn perfect te combineren met de wastafels van Philippe Starck.

De meubeldesigns van beide designers zijn praktisch voor het dagelijks gebruik en voorzien voldoende opbergruimte. Tip: breng ladeverdelers aan en creëer zo meer orde.

Kraanwerk en accessoires

Zoek je bijpassend kraanwerk voor je Sivida-wastafel? Dan is bijvoorbeeld de Tulum-kraanwerkserie van Philippe Starck een aanrader. Deze kranen bestaan in verschillende maten en ook in de kleuren chroom of matzwart. Lees hoe je je kraan matcht met je wastafel. Ook de accessoires van de Starck T-serie passen perfect bij deze design-esthetiek. Neem ook een kijkje bij de Sivida-spiegels, bijvoorbeeld gecombineerd met kaarsachtige lampjes die aan de zijkant zijn aangebracht.

Op zoek naar jouw nieuwe badkamer? Doe inspiratie op in de gratis brochures of bezoek een Duravit-badkamerspecialist in je buurt

In samenwerking met Duravit

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.