Creëer een magisch gevoel in de badkamer met de monolithische wastafel van de White Tulip reeks

Gepubliceerd op 10 February 2022

Philippe Starck ontwierp voor Duravit de badkamercollectie White Tulip. De eerste complete collectie bestaat uit baden, meubels, toiletten, bidets, bijpassende spiegels, een complete collectie kranen en wastafels. Vooral de vrijstaande keramische wastafel  met een opvallend sculpturaal desing trekt de aandacht.

Vrijstaande keramische wastafel

De monolithische, vrijstaande keramische wastafel van de reeks White Tulip springt meteen in het oog. De uitzonderlijke vorm van de vrijstaande wastafel, net als bij de andere onderdelen binnen de serie, doet denken aan het organische silhouet van een bloeiende tulp en straalt een bijna sculpturaal, zacht karakter uit. De wastafel is verkrijgbaar in een enkele of dubbele uitvoering en creëert een magisch gevoel in elke ruimte. Afhankelijk van de specifieke bouwkundige omstandigheden kan die naar wens worden bevestigd aan de muur of op de vloer. Ontdek alle wastafels van de White Tulip reeks.

Wastafelmeubel

Ook het wastafelmeubel is een blikvanger. De perfect passende meubelonderbouw is verkrijgbaar in vijf zijdematte en vijf hoogglanzende varianten. De glazen, toegankelijk aan beide zijden, bieden extra praktische opbergruimte. Voor de rekken kan voor een houten afwerking als alternatief worden in ‘natuurlijk eiken’ of ‘Amerikaans noten’.

De satijnmatte afwerkingen hebben bovendien een bijzondere eigenschap: kleine krasjes op deze speciale lakafwerking verdwijnen vrijwel vanzelf, zodat de meubels er steeds als nieuw uitzien en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Vind een Duravit-verdeler in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan