Bubbelbaden om thuis van het ultieme wellness-gevoel te genieten

Gepubliceerd op 24 November 2020

Kun je niet naar de wellness? Dan creëer je toch een privéwellness bij je thuis! In een bubbelbad kun je ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Zalig genieten tijdens de donkere en koude dagen. Maak kennis met de ultieme ontspanning op maat: een bad met whirlsysteem.

Volledig ontspannen

Warm water heeft zowel voor lichaam als geest een helende werking. En waar kun je beter ontspannen dan in bad tussen je eigen vier muren? Of nog beter, in een bubbelbad? Maar een bad met whirlsysteem is niet zomaar een bubbelbad. Dankzij zijn jets met verschillende werkingen en massagefuncties, geniet je volop van een persoonlijke wellness-ervaring. Op zoek naar jouw ideale badkamer? Laat je inspireren door badkamerideeën en ontdek mee hoe een whirlpool kan aansluiten bij jouw individuele ontspanningswensen.

Parelende luchtbelletjes

In een whirlpool met Air-Systeem heeft zijn er twaalf luchtjets in de bodem van het bad geïntegreerd. Het systeem zorgt doormiddel voorverwarmde lucht voor vele kleine luchtbelletjes in het badwater. Dit zacht parelend water heeft een heilzame werking op de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Zo kun je gemakkelijk de dagelijkse stress van je laten afglijden. Meer weten over een whirlpool met Air-Systeem? Vraag ernaar bij je badkamerdealer in je buurt.

Sfeervol genieten met al je zintuigen

Wil je graag van kop tot teen ontspannen? Met de optionele modules Sound en gekleurd led-licht voeg je extra zintuigelijke dimensies toe aan je relaxatiemoment. Met welke muziek zak jij lekker onderuit?

Stuwende waterstralen

Heb je nood aan een stevige, weldoende massage? Ook hiervoor doe je beroep op je bijzondere bubbelbad. Met een druk op de knop activeer je de jets die zich in de zijwanden van het bad bevinden. Een mengeling van lucht en water wordt op je kuiten, dijbenen en rug losgelaten. Het sprankelend water stimuleert je spieren en huidweefsel, de spanning in je lichaam verdwijnt en de doorbloeding verbetert. Het Jet-Systeem kan bovendien ook worden uitgebreid met Sound en/of gekleurd led-licht. Meer weten over het Jet-Systeem? Vraag ernaar bij de badkamerdealer in je buurt.

Combisystemen

Echte luxesystemen combineren verschillende elementen. Wat denk je van roterende rugmassagejets? Hierdoor worden zowel je schouders, als je rug en lenden gemasseerd. Ideaal voor een betere doorbloeding. Of misschien zijn extra regelbare waterluchtjets die je voeten masseren wel wat jij verdient na een drukke werkdag? Interesse in een whirlpool met combisysteem? Vraag er naar bij je badkamerdealer.

Wil je je badkamer omtoveren tot een persoonlijke wellness-ruimte? Laat je inspireren door een van de brochures. Plan hier je badkamer. Of vind een dealer in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan