Betaalbaar topdesign voor je badkamer: ontdek de reeks D-Neo

Gepubliceerd op 07 September 2021

Een knappe designlook voor je badkamer, die is afgestemd op jouw persoonlijkheid. Klinkt aantrekkelijk? Het hoeft niet bij dromen te blijven! Duravit lanceert de reeks D-Neo met strakke en tijdloze ontwerpen van de Belgische designer Bertrand Lejoly die shinen in elke badkamer, groot en klein. Laat je verbazen en ontdek hier welke stijl bij je past.

Diverse stijlen, één signatuur

Op zoek naar een badkamerontwerp dat bij je persoonlijkheid past, waar je nog jaren mee verder kan? Bertrand Lejoly ontwierp in samenwerking met Duravit de nieuwe serie D-Neo. De badkamerelementen vallen op door hun rechte lijnen en geometrische vormen. Met D-Neo wordt design in de badkamer haalbaar en betaalbaar. Keramiek, meubels, baden, kraanwerk … Het zit er allemaal bij. De collectie leent zich gemakkelijk voor diverse stijlen, waardoor er zeker iets tussen zit die bij de jouwe past: Minimal, Monochrome, Pop en Boho. Kies je favoriete stijl en bekijk de suggesties voor jouw badkamer.

Design voor elke badkamer

Is de badkamerreeks D-Neo ook geschikt voor jouw badkamer? Vast wel! De componenten zijn aanpasbaar aan elke ruimte. Hierdoor komen ze in elke badkamer volledig tot hun recht, of die nu compact is of het formaat van een balzaal heeft. De breedtes van de badkamermeubels variëren van 410 mm tot 1400 mm. Zo vind je makkelijk een passend meubel. De decors in houtlook combineren knap met de ergonomisch gevormde handgrepen in diamantzwart. Geslaagd totaalplaatje: check! Bekijk hier de D-Neo serie.

Het bad als blikvanger

Bij het complete plaatje hoort ook een comfortabel bad. Een vrijstaand ligbad is voor velen een hoogtepunt. Het vrijstaand bad uit de D-Neo serie is gemaakt uit DuraSolid®, een fluweelzacht mineraal materiaal, en heeft twee comfortabele rugsteunen. Dankzij de lengte van 1600 mm is dat bad ook een match voor een kleinere badkamer.

Liever een ingebouwd bad? Dan kies je bij D-Neo uit vijf maten van 1500x750 tot 1800x800 mm. Alle ingebouwde baden zijn van sanitair acryl en hebben een schuin aflopende rug. Het ingebouwd bad van 1800x800 mm is ook verkrijgbaar met twee aflopende rugzijden. Zo kan je comfortabel met z’n tweeën genieten.

Graag nog meer luxe? Combineer je inbouwbad dan met een whirlpool. De zes platte water-air jets op de zijwand trakteren jou op een rustgevende massage na een drukke dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vind een Duravit dealer in je buurt.

Spiegels en kranen

Designer Betrand Lejoly heeft tijdens zijn ontwerp met alles rekening gehouden. Zo zorgen de ronde spiegels uit de serie ‘Licht + Spiegel’ door indirect licht voor een aangename verlichting. De rechthoekige spiegels en spiegelkasten garanderen dan weer een uitstekende verlichting van de wasruimte door het LED-randlichtveld aan de bovenzijde. En de kranen? Die ogen expressief door de smalle, verticaal geplaatste handgrepen. Ontdek ook de wastafelmengkranen met FreshStart-functie. Er wordt enkel heet water toegevoegd als je de hendel naar links beweegt. Zo blijft het energie-intensieve gebruik van warm water beperkt tot wanneer het echt nodig is.

Antibacterieel toilet

Alle elementen uit de D-Neo serie zijn van topkwaliteit, ook de toiletten. Dankzij de Duravit Rimless®-technologie ben je zeker van perfecte spoelresultaten met slecht 4,5 liter water. De open spoelrandvormgeving zorgt voor een goede watergeleiding. Een dynamische en krachtige waterstroom maakt een horizontale cirkel, voor het water verticaal wegloopt. Hierdoor wordt het hele binnenoppervlak van het toilet gespoeld. Ontdek de Duravit Rimless®-technologie.

Op zoek naar het toppunt van hygiëne? Ga dan voor de optie HygieneGlaze. Dankzij die in keramiek gebrande laag kunnen vuil en kalk zich niet aan het gladde oppervlak vasthechten.

Een hart voor duurzaamheid

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker. Dat heeft ook Duravit begrepen. Sterk overtuigd van de kwaliteit van hun producten bieden ze jou een levenslange garantie op keramiek. Maar er is meer. Met de functie FreshStart bij de wastafelmengkranen willen ze onnodig energieverbruik zoveel mogelijk vermijden. In de middelste stand stroomt er alleen koud water door de kraan, waar dat bij een standaardsysteem lauw water is. Ook DuraSolid toont aan dat Duravit sterk bezig is met duurzaamheid. Dat hightech materiaal voor baden en douchebakken zorgt voor een lange levensduur, hoge stabiliteit en slipweerstand. Dankzij de innovatieve spoeltechnologie voor toiletten bekom je ook met kleine waterhoeveelheden perfecte en hygiënische spoelresultaten.

Benieuwd naar de nieuwe D-Neo badkamerserie van Duravit? Bezoek een Duravit dealer in je buurt voor advies op maat. Die beantwoordt graag je vragen en helpt je op weg naar je droombadkamer.

Graag nog meer frisse ideeën voor je badkamer? Vraag je gratis inspiratiebrochures aan en verken de mogelijkheden.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan