Ontdek de nieuwe generatie douchegoten van ACO

Gepubliceerd op 06 April 2021

Tegenwoordig zijn we allemaal weer meer fan van eenvoud. Daarom komt ACO Douche naar buiten met een nieuwe generatie douchegoten. Een vereenvoudigd gamma brengt de splinternieuwe kaderloze douchegoot, ShowerDrain S+.

ShowerDrain S+: vereenvoudigde douchegoten

De nieuwe kaderloze douchegoot ShowerDrain S+ is de voortrekker voor de vereenvoudiging binnen het hele gamma. Deze inox douchegoot is eenvoudig te installeren, makkelijk te reinigen en straalt pure sierlijkheid uit. Dankzij de afbreekbare voetjes is de douchegoot makkelijk in hoogte af te stellen. De verstelring zorgt ervoor dat het opzetstuk met elke soort tegel te gebruiken is. Met één vingerduw kan het rooster makkelijk verwijderd worden (Tip & Flip) om het haarzeefje eruit te nemen en om meteen toegang te krijgen tot de afvoerbuis. De discrete helling biedt een optimale afwatering zonder opgedroogde watervlekken.

De ShowerDrain C: een vernieuwde versie

De vernieuwde douchegoot ShowerDrain C (ex Showerline Standaard) scoort nu nóg beter op vlak van hygiëne, design en techniek. Een nieuw roosterdesign, stelvoetjes en een aangelijmd waterdichtingsmembraan dragen bij tot deze verbetering. Bovendien zorgt de vernieuwde afgeronde sifon voor minder aanhechting van vuil of zeepresten.

Opfrissing van het gamma

De wereld staat niet stil en evolutie is niet tegen te houden. Je kan niet vereenvoudigen zonder enkele producten uit het gamma te halen. De douchegoten Top Showerline + en S-line zullen stelselmatig uit het gamma verdwijnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek alle ACO douchegoten online en/of vind een verkooppunt bij jou in de buurt.