Een inloopdouche? Maak het plaatje af met een sierlijke douchegoot

Gepubliceerd op 23 Februari 2021

De badkamer is voor velen onder ons een volwaardige leefruimte geworden, met vaak een inloopdouche als eyecatcher. Die wil je dan ook tot in de puntjes afwerken. Daarvoor heeft ACO een gevarieerd aanbod designafwatering, met als uitblinker de nieuwe ShowerDrain S+. Een nieuwe kaderloze douchegoot die helemaal in het teken staat van eenvoud.

Mooi én praktisch

Niets zo ontspannend als warm water over je heen laten stromen in de douche. Maar dat water moet natuurlijk wel ergens naartoe. Je afvoerputje zorgt voor de nodige afwatering, maar kan dankzij het brede gamma aan afwateringsconcepten van ACO ook een mooi designelement toevoegen aan je inloopdouche. Bovendien zijn de douchegoten van ACO naast mooi en hygiënisch, ook nog eens gemakkelijk te onderhouden.

ShowerDrain S+

De nieuwste telg in het gamma douchegoten is de ShowerDrain S+ die helemaal in het teken staat van eenvoud. In een leven waarin alles al ingewikkeld lijkt, vindt ACO het waardevol om te streven naar eenvoud in haar producten. Vandaar de keuze voor een nieuwe douchegoot die verrassend slim, onderhoudsvriendelijk en puur sierlijk is.

Slim te installeren

De ShowerDrain S+ beschikt over gemakkelijk afbreekbare voetjes zodat je de hoogte van de douchegoot eenvoudig afstelt. Bovendien kan je het opzetstuk met elke hoogte van tegel gebruiken dankzij de bijhorende verstelring. Als je dan ook nog weet dat de ShowerDrain S+ koppelbaar is zonder extra onderdelen, bestaat er geen twijfel meer dat dit afwateringsconcept uitzonderlijk eenvoudig te installeren is.

Eenvoudig te reinigen

Is je inloopdouche aan een schoonmaakbeurt toe? Dan kan je met één vingerduw gemakkelijk het rooster van de ShowerDrain S+ verwijderen. Dankzij het ‘tip & flip’-principe neem je het rooster in één vlotte beweging weg om het bijgeleverde haarzeefje schoon te maken. Je krijgt zo bovendien ook meteen toegang tot de afvoerbuis.

Puur sierlijk

Het design van dit nieuwe douchegootprofiel werd bewust heel eenvoudig gehouden om de nadruk te leggen op de sierlijkheid ervan. De ShowerDrain S+ heeft een discrete helling die werkt als een lotusblad zodat het water niet op de douchegoot blijft liggen. Je zal zien dat de druppels er mooi afparelen én je geen opgedroogde watervlekken krijgt.

Final touch

Wil jij je inloopdouche die final touch geven met een designafwatering van ACO? Maak je keuze tussen de beschikbare douchegoten en breng een bezoekje aan het dichtstbijzijnde ACO-verkooppunt. Zo gemakkelijk is het!

In samenwerking met ACO