Check de nieuwe toppers in het douche-assortiment van ACO

Een markt die continu in beweging is, dat vraagt om vernieuwing. En dat is niet anders voor het douche-assortiment van ACO. Het productgamma wordt uitgebreid met Showerdrain Public en Showerstep.

Douchegoot Showerdrain Public

In bepaalde doucheruimtes is het nodig om hogere debieten op te vangen. Denk maar aan de collectieve douches van een sportclub of wellnessruimte. Om hier een antwoord op te bieden, lanceert ACO de Showerdrain Public. Deze douchegoot is beschikbaar in 4 lengtes tot max. 3 m. Afhankelijk van het nodige debiet kan je kiezen voor een breedte van 80 mm of 110 mm. Net zoals de andere douchegoten binnen het ACO-gamma is ook de Showerdrain Public functioneel én esthetisch dankzij de 2 aangeboden designroosters. Ontdek meer info.

Tegelprofiel Showerstep

Voor de bekleding van de zijkanten en een perfecte, stijlvolle afwerking van de inloopdouche is er de “Showerstep”. Dit is een tegelprofiel, volledig in inox met ingebouwde helling perfect passend bij alle ACO-douchegoten. De Showerstep is beschikbaar voor 3 tegeldiktes en bestaat uit 2 lengtes. Het profiel is verkrijgbaar in een linker en een rechter versie. Ontdek meer info.

ACO Douche omvat niet enkel afvoersystemen voor de particuliere badkamer, maar ook voor elke sanitaire ruimte van de woning en in publieke gebouwen.Wil je wat ideeën opdoen voor je douche? Neem dan eens een kijkje op www.acodouche.be of ga langs bij een ACO-verkooppunt bij jou in de buurt

In samenwerking met ACO Douche

Meer nieuws van ACO Douche

Een inloopdouche zonder natte badkamervloer? Ontdek de tips

Een vrijstaand bad heeft zijn charmes maar wordt steeds minder gekozen.

Een douchecabine of een inloopdouche?

Ben je van plan om je badkamer te renoveren? Of heb je een volledige nieuwbouw in te richten?

Douchegoot of doucheput? That’s the question!

Je kent het wel, de ochtendrush in de badkamer. Iedereen wil zich zo snel mogelijk klaarmaken.

Zelf een douchegoot plaatsen? Ontdek het snel in deze plaatsingsvideo!

Bij het inrichten van onze badkamer integreren we alsmaar vaker een betegelde inloopdouche.

GRATIS Nieuwsbrief