ACO introduceert douchegoot uit zwarte inox

Gepubliceerd op

ACO Douche verbreedt zijn gamma met een zwarte douchegoot uit inox: Showerline Standaard Solid “Black Edition”. ACO speelt hiermee in op de Scandinavische trend die staat voor strak en stijlvol.

Het witte-loft-fenomeen is namelijk al aan zijn aftocht begonnen. Er is een groeiende belangstelling om de natuur binnen te brengen door meer plantjes te plaatsen of waarbij groene mosmuren een leuke eyecatcher worden. In combinatie met zwarte tinten creëert dit een warme sfeer. De donkere grijstint zoals antraciet en het diepzwart zijn aan hun opmars bezig. Zwart is ook omnipresent: steeds meer zien we zwarte gevels, zwarte profielen, donkere meubels én het gebruik van zwart in keukens én in badkamers.

De badkamer is een volwaardige leefruimte geworden. De zwarte inox van deze douchegoot gaat harmonieus over in het badkamerinterieur en heeft tijdloze klasse. Dit zwart contrasteert mooi met het gangbare wit van het sanitair. Samen met houtaccenten geeft dit de badkamer een stijlvolle, industriële uitstraling.

De douchegoot met ACO-technologie staat garant voor een feilloze afwatering en duurzame kwaliteit. De gepolijste inox heeft een glad oppervlak. Hierdoor hechten vuil en haren zich minder snel vast en is de douche eenvoudig te onderhouden. De douchegoot is makkelijk in te bouwen en is ook geschikt voor renovaties, dankzij de lage inbouwhoogte. De douchegoot is beschikbaar in 2 lengten en heeft een debiet van 0,95 l/s, conform de Europese Norm EN1253.

 “Je badkamer is het pronkstuk van je huis, dus ben je terecht veeleisend. ACO stelt je een nieuwe generatie inloopdouchegoten voor. Showerline Standaard Solid “Black Editionheeft de looks waardoor je inloopdouche in harmonie is met de uitstraling van je badkamer. Deze inox douchegoot onderscheidt zich door zijn functionaliteit én zijn tijdloze design. Het beste van twee werelden!”
Karolien Vanovertveld - Productmanager ACO Douche

   

standaard