Hoeveel kost een glazen douchewand? Ontdek snel jouw prijs!

Gepubliceerd op 18 Januari 2022

Een nieuwe, eigentijdse douche op maat van jouw badkamer … Iets waarvan je al een tijdje droomt? Wel, bereken je prijs online en ga fris gewassen 2022 in. Want in twee stappen ontdek je de kostprijs van je glazen douchewand. Daarvoor hoef je geen enkel telefoontje te doen, en je rekenmachine kan blijven waar die ligt. Waarom nog uitstellen als je binnenkort al kan genieten?

Glazen douchewanden voor een ruimtelijk gevoel

In de juiste douche is douchen een echt ontspanmoment, iets waar je telkens weer naar uitkijkt. Vergeet de claustrofobische douchehokjes van weleer, met plastic douchegordijnen die tegen je lichaam blijven plakken. Creëer licht en ruimte met een glazen douchewand. Glazen douchewanden ogen eigentijds, zorgen voor een ruimtelijk gevoel en zijn makkelijk schoon te houden. Da’s comfortabel genieten in stijl!

Maar hoeveel kost een glazen douchewand? Check het makkelijk online. En kom meteen je prijs te weten. Plezant, toch?

Kies uit diverse soorten glas voor je douchewand

Pglas is specialist in het plaatsen van interieurglas en biedt de meest creatieve glasoplossingen. Bij de berekening van je glazen douchewand kies je je favoriete glassoort en je afwerking: al dan niet plafondhoog, en welke profielen heb je graag?

Helder glas en extra klaar glas zijn ideaal om ruimtegevoel te creëren. Meer privacy nodig? Mat of gezuurd glas is niet meer transparant, maar laat nog veel licht door. En wat dacht je van een douchewand met een zandstraaltekening of een motief naar keuze?

Eerst nog ideeën opdoen?

Vind inspiratie voor glas in je badkamer of interieur in ons gratis lookbook. Of kom langs in onze showroom in Tielen en ontdek hoe onze pietjes-precies je glas plaatsen. Maak je afspraak. We reserveren met plezier tijd om je vragen en wensen te bekijken. Welkom!

Jou plezier laten beleven van je interieur, dat is wat we graag doen.