Profiteer van de strafste Grohe Deals bij Facq: vind je ideale doucheoplossing en krijg 10% korting op alle producten van GROHE

Gepubliceerd op 17 November 2022

Ben je op zoek naar een nieuwe douche? Denk je aan eenvoudige make-over, of toch een volledig nieuw badkamerontwerp? Ontdek de duurzame en comfortabele doucheoplossingen van GROHE. Bovendien geniet je tot en met 31 december 2022 van 10% korting op alle GROHE producten bij Facq. Maak kennis met enkele douchesystemen.

GROHE-douches: krijg 10% korting bij Facq

GROHE-douches zijn er in allerlei vormen, stijlen, kleuren en afmetingen. Als je kiest voor GROHE, dan kies je voor een duurzame en comfortabele douche. Op zoek naar een nieuwe douche? We stellen enkele douchesystemen aan je voor. Je favoriete GROHE douche gevonden? Sla je slag! Profiteer nu nog tijdens de strafste GROHE deals bij Facq tot eind december van 10% korting bij je aankoop van GROHE (zowel voor particulieren als professionals).

GROHE Euphoria douchesystemen: modern design, maximale veiligheid

Wil je genieten van een heerlijke ontspannende douche, volledig afgestemd op jouw behoeften, dan is een douchesysteem de ideale keuze. Geniet optimaal van jouw douchemoment dankzij de combinatie van een betrouwbare thermostaat, die de waterstroom en temperatuur perfect regelt, een praktische handdouche, en een spa-waardige hoofddouche.

De GROHE Euphoria 260-douchesystemen zijn verkrijgbaar met drie verschillende straalsoorten en een ProGrip-handgreep om eenvoudig te wisselen van straalsoort. Of laat je overtuigen door de royale hoofddouche van de GROHE Euphoria 310-douchesystemen, waaronder je met je hele lichaam van het water geniet. Het metalen handvat zorgt bovendien voor een comfortabel gebruik van de thermostaat. Zowel de GROHE Euphoria 260 als de GROHE Euphoria 310 biedt met de royale hoofddouche niet alleen maximum comfort, beiden voegen een designerstijl toe aan elke moderne badkamer.

De vernieuwde varianten van beide douchesystemen hebben een frisse look en bieden tegelijkertijd maximale veiligheid voor het hele gezin. Zo is in de nieuwe GROHE Euphoria 260 en 310-douchesystemen, de GROHE CoolTouch-technologie geïntegreerd. Deze veiligheidsfunctie zorgt ervoor dat de thermostaat nooit te heet wordt om aan te raken en niemand zich eraan brandt. Bovendien kun je met dit ontwerp meerdere opties kiezen om het aan te passen aan jouw persoonlijke stijl. Dankzij de FastFixation-technologie in beide douchesystemen, kan het worden aangepast aan bestaande boorgaten, wat de installatie heel eenvoudig maakt. GROHE Euphoria is een eenvoudige manier om plezier terug te brengen in je badkamer. Enkele voorbeelden:

Douchecombinatie Euphoria 260
Douchecombinatie Euphoria XXL Ø 21cm
Douchecombinatie Euphoria XXL Ø 31 cm
Douchecombinatie Euphoria System 260

Ontdek de verschillende douchesystemen van GROHE.

Grohtherm thermostaten: gedaan met temperatuurschommelingen

Bij een goede start van de dag daar hoort een ontspannende douche. Niets is vervelender dan temperatuurschommelingen en lang wachten tot het water de gewenste temperatuur heeft. Hierbij kunnen douchethermostaten snel verlichting bieden. Zet het water aan en stel eenvoudig de gevoelstemperatuur in. Dankzij GROHE's TurboStat-technologie wordt het water binnen een fractie van een seconde op de door jou gewenste temperatuur gebracht en constant gehouden voor de duur van je douchebeurt. Vaarwel tegen tijd- en waterverspilling met het zoeken naar de juiste temperatuur. GROHE biedt met zijn verschillende thermostaten een passend product voor elke douche.

GROHTHERM 1000 Performance: Volledige doucheprestaties met extra veiligheidsfuncties 

Met de GROHE CoolTouch technologie verbrand je je niet meer aan de hete kraan tijdens het douchen. Het zorgt ervoor dat er een barrière van koud water wordt gevormd tussen het warme water en het productoppervlak, dat daardoor altijd koel blijft om aan te raken en nooit de douchetemperatuur overschrijdt. Het geribbelde oppervlak van de ergonomische ProGrip-handgreep zorgt bovendien voor een comfortabel gebruik, zelfs met zeephanden of voor kinderen. Bovendien is er ook gedacht aan een bewuste omgang met water: De GROHE EcoButton bespaart tot 50% water tijdens het douchen.

Douchethermostaat Grohterm 1000
Douchethermostaat Grohterm Performance
Douchethermostaat Grohtherm 2000
Douchethermostaat Grohtherm SmartControl

Ontdek alle GROHE douchekranen.

Interesse in een douchesysteem van GROHE? Laat je inspireren door het aanbod bij Facq. Bezoek een Facq showroom in je buurt en plaats je bestelling.

Profiteer bovendien nog tot en met 31 december 2022 van 10% korting* op je aankoop bij Facq. *zowel voor particulieren als professionelen