Poetsen niet je ding? Ontdek hoe je je douche makkelijk schoonmaakt

Gepubliceerd op

De douche poetsen is niet bepaald een leuke klus. Hoe zorg je ervoor dat je altijd, zelf zonder poetshulp, snel klaar bent? Een onderhoudsvriendelijke douche! Ontdek waar je op kan letten bij het maken van je keuze en dus meer kunt genieten van je vrije tijd.

Onderhoudsvriendelijke afwerking

Op zoek naar een douche die zowel hygiënisch is als onderhoudsvriendelijk? Bij Kermi maken ze het jou zo makkelijk mogelijk. De onderhoudsvriendelijke douche-afwerking KermiClean zorgt ervoor dat het water vlotjes van de douchewand afloopt. Vuil, kalk, en zeepresten spoelen zo mee af. Zo moet je minder -vaak- schadelijke onderhoudsproducten gebruikten. Een douche met KermiClean is supersnel in onderhoud, handig voor je portemonnee en goed voor het milieu! Wat wil je nog meer?

Voordelig tot zelfs gratis

KermiCleanDe KermiClean-afwerking wordt steeds goedkoper en is bij sommige douchereeksen bovendien gratis. Bijvoorbeeld op het model Raya. Op het model Cada XS is deze afwerking met ‘anti-aanplak laag’ een onderhoudsvriendelijke beschermlaag die zelfs standaard is voorzien! Natuurlijk is deze behandeling geen "wondermiddel" dat een goed onderhoud vervangt. Maar heb je eens wat minder tijd, dan is het maar half zo erg. Vergelijkbaar met de antiaanbaklaag in je koekenpan waardoor je resten gemakkelijker verwijdert. Nog een pluspunt: je verbruikt minder schoonmaakmiddelen en spaart dus het milieu.

 

Kermi darkDark Edition

Ook fan van de zwarte industriële look ‘Loft Style’? Maar houdt het tijdrovende poetswerk om de vele ruiten schoon te maken je tegen? Het rasterdesign ‘Print’ van de reeks Dark Edition heeft geen profielen die de ruit vormen. Zo is het dus makkelijker te onderhouden.

Een douche nemen kan verkwikkend zijn. Je bent vast minder opgewekt als je terug in het zweet staat na het poetsen van je douche. Dat kan anders! Ontdek de onderhoudstips van Kermi (pdf) om je douche gemakkelijk schoon te maken en te houden. 

Ook passie voor de doucheruimte? Bekijk in deze video wat de gebruikers vinden.