Ontspan thuis heerlijk in je fluweelzachte bad uit de D-Neo reeks

Gepubliceerd op 21 February 2022

D-Neo is de eerste complete badkamerserie die door een Belg werd ontworpen in het 200-jarige bestaan van Duravit. Designer Bertrand Lejoly, afkomstig van Eupen, creëerde de collectie vanuit zijn nieuwe designstudio in Antwerpen. Hij gebruikte het Durasolid-materiaal voor dé blikvanger in zijn collectie: het vrijstaand bad. Iets voor jouw badkamer? Laat je onderdompelen door de mogelijkheden.

Nieuwe badkamerserie D-Neo

D-Neo combineert de beste kwaliteit en een perfect doordacht design met een aantrekkelijke instapprijs. De buitengewone kwaliteit van deze complete badkamerreeks komt tot uiting in de nieuwe levenslange garantie die Duravit geeft op alle keramiek in de serie. De badkamerreeks doorstaat elke trend en is de perfecte metgezel voor elke dag, elke levensstijl en alle facetten van het leven.

Blikvanger: ligbad uit DuraSolid

Een hoogtepunt in dit prijssegment is het vrijstaande ligbad met een fluweelzachte look en feel, waarvan de vorm is gebaseerd op de ovale opzetwaskom. Met een lengte van slechts 1600 mm zet hij ook perfect de toon in kleine badkamers.

Het ligbad is gemaakt uit DuraSolid: een nieuw en bijzonder mineraal. De interactie van geselecteerde grondstoffen creëert een hightech materiaal dat zeer geschikt is voor de productie van baden en douchebakken.

DuraSolid laat toe unieke vormen te creëren die niet mogelijk zijn met acryl en bovendien schokbestendiger zijn. Het duurzaam en stabiel materiaal is slipvast en neemt de temperatuur over van de omgeving waarbij de gladheid zorgt voor een uiterst aangename tactiele ervaring.

Diverse inbouwbaden

Daarnaast zijn er diverse inbouwbaden van sanitair acryl met schuin aflopende rug verkrijgbaar in vijf maten, van 1500 x 750 tot 1800 x 800 mm. De 1800 x 800-versie kan ook worden besteld met twee schuine rugzijden. De inbouwbaden zijn ook verkrijgbaar als whirl-uitvoering voor een bijzondere feel-good ervaring. Zes platte water-air jets in de zijwand geven een rustgevend massage-effect. De D-Neo collectie bevat dus een geschikt bad voor elke badkamer. Ontdek alle baden in de D-Neo reeks.

Interesse in een nieuwe badkamer? Laat je inspireren door de Duravit brochure of bezoek een dealer in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan