Infoavond ‘Renoveren is Informeren' helpt verbouwers op weg

In juni organiseren Ik ga Bouwen & Renoveren en Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) de gratis infosessie ‘Renoveren is informeren’. Wie verbouwplannen koestert verneemt er op één avond alle info voor een geslaagde verbouwing, van de aankoop tot de oplevering van een woning. Een sessie meepikken kan gratis op 15 juni in Gent, op 21 juni in Antwerpen of op 27 juni in Leuven.

Verbouwen gaat vaak gepaard met flink wat vraagtekens. Waar moet u op letten bij de aankoop van een woning? Wat is de gepaste lening? Wat is de rol van de architect en aannemers? Hoe energiezuinig renoveren? Van welke premies kan u genieten?

Toekomstige verbouwers zijn dus best vooraf goed geïnformeerd. Daarom trekken NAV en Ik ga Bouwen & Renoveren door Vlaanderen met de vijfde editie van ‘Renoveren is Informeren’. De infoavond mikt op kandidaat-verbouwers die nog met verbouwvragen zitten.

Deelnemers krijgen er een chronologische toelichting van het hele renovatieproces. Van alle fases verneemt u de antwoorden, nuttige weetjes en tips voor uw renovatie.

De infoavond bijwonen kan op donderdag 15 juni (Gent), woensdag 21 juni (Antwerpen) of op dinsdag 27 juni (Leuven). Deelname is gratis. Wel moet u zich vooraf online registreren. Iedere aanwezige ontvangt op het einde van de avond een info-verbouwpakket.

Praktisch

Data & Locaties

Do 15 juni 2017 - KBC Gent - Kortrijksesteenweg 1100, 9051 Gent

Wo 21 juni 2017 - KBC Antwerpen - Schoenmarkt 35, 2000 Antwerpen

Di 27 juni 2017 - KBC Leuven - Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven

Programma

18.30u Onthaal

19.00u Begin infoavond

21.00u Afsluitende drink

Kostprijs

Deze infosessie is gratis. Wel moet u zich registreren via de rechter kolom op onderstaande website.

Info en inschrijven

www.devlaamserenovatiedag.be/infosessies/

In samenwerking met NAV

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE

GRATIS Nieuwsbrief