Laat u verleiden door de architectuur van bijna 140 opengestelde projecten

Gepubliceerd op 26 September 2018
Mijn Thuis Op Maat

Gebeten door de bouwmicrobe? Of gewoon goesting in een eigen stek? Dan hebben we goed nieuws, want aanstaande zondag kan u uw bouwdromen op locatie beleven. Dan tonen meer dan 100 architecten hoe comfortabel, slim en innovatief het wonen van morgen kan zijn. Tijdens Mijn Thuis Op Maat zwaaien bijna 140 voorbeelden de deuren open. U kan er zich ook laten overtuigen door de troeven van een aantal nieuwe woonvormen, die naast innovatief tevens flexibel, betaalbaar, groen en goed bereikbaar kunnen zijn. 

Al een tijdje aan het fantaseren over een eigen thuis, volledig op uw maat? En zin om die dromen stilaan in werkelijkheid om te zetten? Ga dan niet onbeslagen het ijs op en kijk goed rond om te weten van welk soort projecten u houdt en welke aanpak u ligt. Het nieuwe openhuizenevent Mijn Thuis Op Maat kan u daarbij een handje helpen. U kan immers niet alleen binnenkijken bij de deelnemende projecten, u kan er ook een praatje slaan met architecten en bouwheren. Zo ontdekt u meteen het verhaal achter het project en met welke architect u mogelijk in zee wil gaan. Bouwen is immers een onvergetelijk avontuur waar u een tijdje zoet mee bent, maar u finaal immens gelukkig maakt.

Gratis inspiratiemagazine op deelnemende projecten

Als toetje delen we op de deelnemende projecten een gratis en stijlvol inspiratiemagazine uit, waarin we een aantal interessante projecten uitlichten in woord en beeld. Daarnaast leest u er ook de visie van Piet ‘Ozark Henry’ Goddaer op architectuur. “Het zou de kwaliteit van alle aspecten van ons leven moeten verbeteren. Een woning als een sculptuur op zich boeit me niet”, klinkt het onder meer.

Kriebelt het om een aantal projecten te bezoeken? Registreer u dan nu op de website, bekijk er alle projecten en maak zo nodig een afspraak.

Praktisch

  • Datum: zondag 30 september 2018, van 13u tot 18u
  • Locatie: Vlaanderen en Brussel
  • Initiatief: Zoekeenarchitect.be en Netwerk Architecten Vlaanderen
  • Website: www.mijnthuisopmaat.be.
  • Toegang tot de deelnemende woningen is gratis, mits registratie op de website. Let wel: sommige projecten zijn enkel te bezoeken op afspraak.