Breng een virtueel bezoek aan Woning Blom (Mortsel) tijdens ‘Mijn Thuis Op Maat’

Gepubliceerd op 04 September 2020

Openhuizendag ‘Mijn Thuis Op Maat’ laat je kennismaken met verbluffende architectuur. Daarvoor hoef je je zetel zelfs niet uit. 35 projecten kun je exclusief virtueel bezoeken, via video's en podcasts. Woning Blom bijvoorbeeld, een verrassende rijwoning in Mortsel. 

Verassend lichte nieuwbouw

De oorspronkelijke woning met garage was aan de zijkanten en achteraan vrijwel volledig ingesloten. STAM Architecten maakte schoon schip: het oude, donkere gebouw werd gesloopt en er kwam een verrassend lichte nieuwbouw in de plaats.

Nadeel wordt troef

Dankzij de grote glaspartijen en inpandige terrassen, valt het zonlicht op elk moment van de dag binnen. Omdat de opdrachtgevers een garage en bureau wilden op de begane grond, zijn de leefruimtes ingericht op de verdieping, wat het ruimtegevoel alleen maar vergroot.

Virtueel bezoek  

Benieuwd? Breng dan een virtueel bezoek aan deze woning. Bij vragen over dit project, kun je contact opnemen met architect Els Schoenmaekers (STAM Architecten). Ontdek ook de overige 34 virtuele projecten, of plan een bezoek aan een van de 65 projecten op locatie.  

De openhuizendag Mijn Thuis Op Maat is een initiatief van Zoekeenarchitect.be en Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV). Ontdek alle deelnemende projecten en doe frisse ideeën op voor jouw project.