‘Mijn Thuis Op Maat’ op 27/9: stap binnen in architecturale woningen in je buurt

Gepubliceerd op 04 September 2020

Op zoek naar een architect? Inspiratie nodig? Tijdens de openhuizendag ‘Mijn Thuis Op Maat’ ontdek je tal van architecturale woningen in jouw buurt. Wees gerust, er zijn heel wat maatregelen genomen om je bezoek veilig te laten verlopen. Registreer je snel.

Ontdek 100 inspirerende woningen, op locatie of virtueel

(Ver)bouwplannen en zin om verbluffende architectuur te beleven? De openhuizendag ‘Mijn Thuis Op Maat’ is jouw kans om je volop te laten inspireren en informeren. Concreet: op 27 september zwaaien 65 projecten de deuren open voor een klein publiek. Nog eens 35 projecten kun je exclusief virtueel bezoeken, via video's en podcasts. Benieuwd? Ontdek alle deelnemende projecten.

Schrijf je alvast in en claim je plek

Tijdens de openhuizendag op 27 september bezoek je de woning(en) van je keuze op locatie en maak je kennis met de architect en de bewoners. Zo ontdek je het leerrijke architectuurverhaal achter het project en kun je meteen je vragen kwijt. Het event is gratis, maar je moet je wel vooraf registreren.
Kriebelt het om op pad te gaan? Registreer je dan als bezoeker via deze website.
Een must, want je wordt niet toegelaten zonder afspraak.

Coronamaatregelen voor een veilig verloop

De organisatie heeft er alles aan gedaan om je bezoek veilig te laten verlopen. Zo dien je je vooraf online te registreren en zijn er maximaal 15 personen per rondleiding toegelaten. Lees voor je vertrekt eerst even de coronamaatregelen door, zodat je weet wat er van je verwacht wordt. We kijken uit naar je komst!

De openhuizendag praktisch


Mijn Thuis Op Maat is een initiatief van Zoekeenarchitect.be en Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV).