Met Bouwinfo gratis naar PassiveHouse

Gepubliceerd op 17 Augustus 2015
Passive House
Passive House
Passive House
Passive House
Passive House
Passive House

Heb ook jij bouw- of renovatieplannen? Kom dan op 12 of 13 september naar Tour & Taxis in Brussel, waar naar jaarlijkse gewoonte de bouw- en renovatiebeurs PassiveHouse neerstrijkt. Tijdens de publieksdagen op zaterdag en zondag ontdek je hoe je bespaart op energie én tegelijk een wooncomfort realiseert.

Je kan uiteraard met al je vragen terecht bij de verschillende bedrijven maar krijgt daarnaast ook neutraal en gratis advies van de experten van Passiefhuis-Platform vzw, in de Demozone en via de vele gratis lezingen: hoe Ventileren voor een optimale luchtkwaliteit? Hoe Comfortabel verwarmen tegen een lage prijs ? Hoe hou ik ook in de zomer mijn woning comfortabel?...

Bewoners getuigen tijdens de Meet & Build over hun persoonlijke ervaringen met (ver)bouwen. Wie honger krijgt, geniet van biologisch eten en drankjes, terwijl de kids ravotten in de kinderhoek.

Kortom, deze beurs zorgt voor  een totaalpakket! Bezoek je PassiveHouse, dan kom je buiten met een oplossing voor jullie (ver)bouwplannen.

 

Vrijdag 11 september komt het professionele publiek aan zijn trekken via de Innovatieroute, de lancering van de eerste Europese ConClipvideo’s (conclip.eu), de lessons learned uit prefabscholen (renew-school.eu) en andere workshops en lezingen die dieper ingaan op de laatste nieuwigheden, technieken en trends zoals energiesoepele gebouwen en slim renoveren. Leefmilieu Brussel en PHP nodigen u uit voor een bezoek aan het BIM-gebouw, met ruim 16.000 m² het grootste Belgische passiefkantoor en het tweede grootste in Europa. Tijdens het VIP-event wagen PHP-leden en standhouders zich aan een rit in de nieuwe Tesla, wie snel is bemachtigt een gratis exemplaar van het boek ‘Architectuur + Passief’ enz. Info op www.passivehouse.be.

Gratis ticket
Goed nieuws voor de volgers van Bouwinfo: jullie kunnen gratis deelnemen! Meld je via www.passivehouse.be/nl/tickets aan voor een gratis bezoek tijdens de weekenddagen van de PassiveHouse beurs op 12 en 13 september 2015. Vul je gegevens samen met de promotiecode BOUWINFO-745215 in en ontvang dankzij bouwinfo een gratis toegangskaart via e-mail