Doe woonideeën op tijdens bis, bouw- & interieursalon

Gepubliceerd op 09 September 2021

Bis, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen is terug! Met een nieuwe naam en nog meer om te ontdekken. Van 2 tot en met 10 oktober kun je in Flanders Expo in alle veiligheid de beurs fysiek beleven en ideeën opdoen voor je woonproject. Wat kun je er zoal ontdekken? We zetten het even voor je op een rij.

Bis, bouw- & interieursalon

Goed nieuws, we mogen terug - na lange tijd - een (ver) bouwbeurs bezoeken! En dan wel de grootste van Vlaanderen. Van 2 tot en met 10 oktober 2021 vindt bis terug plaats in Flanders Expo. En met een nieuwe naam: bis, bouw- & interieursalon. Hiermee focust men op het totaalproject en dus alles wat met wonen te maken heeft.

Bezoek bis op:

Ma.-vrij.: 13u00 – 18u30
Zat.-zon.: 10u00 – 18u30

Vrij. 8 okt.: 13u00 – 23u00 ‘Nacht van bis’

Te beleven

Tijdens bis, bouw- en interieursalon maak je kennis met honderden exposanten en kun je deelnemen aan activiteiten zoals: gratis adviessessies, verkennen van projectzones en deelnemen aan wedstrijden. Ook kun je overal gratis documentatie krijgen om thuis verder in te grasduinen.

Op 8 september, tijdens ‘Nacht van bis’ is de beurs extralang geopend, om zo nog meer wooninspiratie te kunnen opdoen. Een bezoek waard dus! Ontdek het programma van bis en bepaal alvast je belangrijkste tussenstops aan de hand van het beursplan.

P.S. Wil je graag gratis persoonlijk interieuradvies van Bart Appeltans en toegang tot bis winnen? Neem dan vóór 27 september deel aan de wedstrijd. Of neem maak kans op interieuradvies bij je thuis.

Plan je bezoek en registreer

Bis vindt dit jaar plaats in Flanders Expo in Gent van 2 tot 10 oktober. Wil je gaan? Dan kun je enkel tickets vooraf kopen mits registratie. Niet vergeten dus! Bovendien doet men er alles aan om je bezoek corona-proof te laten verlopen.

Wil je bezoek vlot laten verlopen? Bekijk hier alle praktische informatie.