Bis beurs 2017 : Gloednieuw beursconcept

Gepubliceerd op 14 September 2017
Bis 2017 - Vernieuwd beursplan
Bis 2017 - Vernieuwd beursplan

Van 7 tot en met 15 oktober kan je terecht in Flanders Expo voor de 29ste editie van bis beurs. Het bouw- en inspiratiesalon pakt dit jaar uit met een gloednieuw beursconcept. De zeven hallen worden omgevormd tot een transparant geheel met duidelijke themazones. Zo vind je snel en gericht wat je zoekt en kan je daarnaast volop inspiratie opdoen.

Dankzij de overzichtelijke themazones kan je je kostbare tijd extra goed benutten. Wat je ook nodig hebt, je vindt het bestaande aanbod aan exposanten handig gegroepeerd. Bis investeert dit jaar in een open structuur met duidelijke signalisatie. Toch even de weg kwijt? Dan kan je terecht bij het centrale infopunt.

Stippel vooraf je eigen parcours uit via het beursplan op de website of gris tijdens je bezoek een gratis plannetje mee aan de ingang. Zo kan je in een van de vele rust- en cateringpunten je bezoek voorbereiden. Gevonden wat je zocht? Dan is er nog volop tijd om inspiratie op te doen en bis verder te ontdekken. Want maar liefst 450 exposanten halen 9 dagen lang alles uit de kast om jouw woon-, koop- of (ver)bouwplannen te realiseren.