Bis 2016 : Gratis Professioneel Advies!

Gepubliceerd op 12 September 2016

Op zoek naar persoonlijk advies? Bis 2016 organiseert naar jaarlijks gewoonte advies@bis waar niet de verkoop maar wel het goede objectieve advies centraal staat. Want bouwen of verbouwen is complex. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, technieken en materialen worden steeds performanter …

 

Op advies@bis kan je met al je vragen terecht bij het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB), de Orde van Architecten, studie- en adviesbureau Profex en Reni. Er is ook dagelijks een advocaat aanwezig om je te helpen met het (ver)kopen of (ver)huren van vastgoed op de stand van het CIB (de Confederatie van Immobiliënberoepen van België). En in primeur kom je bij het Vlaams Energieagentschap alles te weten over BENOveren en het Renovatiepact. Bij het Steunpunt Duurzaam wonen en bouwen West- en Oost-Vlaanderen (hal 1) kan je terecht met je vragen over duurzaamheid.

Voor al je vragen kan je via www.bisbeurs.be gratis een afspraak maken met de specialist van je keuze, die je 20 minuten lang gratis persoonlijk advies zal geven.

Er worden bovendien verschillende infosessies gehouden. Het overzicht van alle infosessies en meer info over alle adviseurs vind je op www.bisbeurs.be.