Zelf eenvoudig je plat dak isoleren? Bezoek Zelfbouwdak op BIS!

Jij kunt zelf je plat dak isoleren en waterdicht maken. Je hebt er alleen een zelfbouwpakket van Zelfbouwdak voor nodig. Daarmee bespaar je tot de helft op je dakfactuur. Interesse? Bezoek dan de stand van Zelfbouwdak op BIS!  

Must visit op BIS: de stand van Zelfbouwdak

Heb je een plat dak dat je wil isoleren en waterdicht wil maken? Op BIS, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, ontdek je hoe je dit makkelijk zelf doet met behulp van een compleet zelfbouwpakket. Je dak is gegarandeerd 100% waterdicht met 10 jaar garantie.

Kom kijken hoe het werkt

Geen opleiding of ervaring in dakwerken? Geen probleem, het complete zelfbouwpakket van Zelfbouwdak bevat een duidelijke handleiding en een montagefilm. En tijdens BIS kun je alvast komen kijken hoe het werkt. Ontdek hier praktische info.

Probeer het zelf uit   

Op de stand van Zelfbouwdak kun je doorlopend demonstraties volgen van de opbouw van een EPDM dak. Je ziet meteen hoe het moet. Van de plaatsing van een EPDM-membraan uit één stuk, de montage van isolatie, dakrandprofielen, aansluiting afvoer, diverse dakdoorvoeren tot het integreren van een platdakvenster. Als je wil, kun je meteen mee oefenen op het dak!

Vraag je gratis offerte

Tip: vuur je vragen af op de medewerkers van Zelfbouwdak en neem een offerte op maat mee naar huis. Zonder verplichtingen. Zo ontdek je meteen zelf hoe budgetvriendelijk een zelfbouwpakket van Zelfbouwdak is.  

Scoor je vrijkaart voor BIS

Zin om stand van Zelfbouwdak te bezoeken, maar nog geen toegangskaarten voor BIS? In de winkel van Zelfbouwdak in Mechelen kun je gratis kaarten bekomen. Kijk hier voor het adres en de openingsuren.

Over BIS

BIS is de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, een plek van inspiratie en innovatie. Deze beurs gaat door van 5 t.e.m. 13 oktober 2019 in Flanders Expo (Gent). De beurs is geopend op weekdagen van 13u. t.e.m. 18u30 en tijdens het weekend van 10u. t.e.m. 18u30.

Zelf je plat dak isoleren en waterdicht maken? Ga tussen 5 en 13 oktober naar BIS en bezoek de stand van Zelfbouwdak (hal 1, standnr 1418). Je ontdekt er hoe je makkelijk zelf aan de slag kan met een zelfbouwpakket. Vraag alvast je brochure aan voor meer info.

In samenwerking met Zelfbouwdak

Meer nieuws van Zelfbouwdak

Hoe zelf dakbedekking plaatsen op je plat dak?

Voor klussen aan je dak schakel je een dakwerker in, toch?

Open Dak Weekend Mechelen 23-24-25 augustus 2019

Wil je weten of zelf je plat dak plaatsen iets voor jou is?

Spanning in de isolatiemarkt

Begin 2017 is er door samenloop van omstandigheden (brand, herstructurering fabrieken), een schaa

Plaats eenvoudig zelf je plat dak en bespaar

Je kent vast de zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair.

GRATIS Nieuwsbrief