Waarom BIS, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, zeker een bezoek waard is

Gepubliceerd op

Ben je aan het (ver)bouwen? Dan is bis in Flanders Expo in Gent ‘the place to be’. Van 5 tot 13 oktober vind je er 400 exposanten uit de (ver)bouwsector die je inspireren en professioneel advies geven. Bovendien profiteer je er van talrijke tijdelijke voordelen. Ontdek snel wat dit bouw- en inspiratiesalon allemaal te bieden heeft.

Alle informatie op 1 plek

Op bis kom je als (ver)bouwer terecht op een gezellige plek van inspiratie en innovatie. Zo’n 400 regionale exposanten uit diverse takken van de bouwsector staan voor je klaar met informatie, advies en nieuwheden. Samen werp je een blik op het toekomstig bouwen en wonen. Van materialen, producten, over premies, duurzaamheid, financiering naar interieurinrichting. Je vindt er meteen alle nodige aannemers voor je project onder één dak. Maak tijdens je bezoek kans op talrijke prijzen van de bezoekerswedstrijden.

In the zone

Op bis vind je 3 projectzones: design, advies en modulair wonen. Hier ontdek je de nieuwste trends, innovaties en duurzame woonoplossingen. In de Designzone staat alles in teken van interieur en design. In de Advieszone kun je terecht voor persoonlijke, objectieve advies- en groepssessies. Bij Modulair Wonen ontdek je hoe aangenaam wonen het is in kleine woonentiteiten. Kom meer te weten over de projectzones.

Gratis persoonlijk advies

Zit je met vragen bij het bouwen, verbouwen of inrichten van je woning? Kom tijdens bis verschillende onafhankelijke experts aan de tand voelen. Schrijf je in voor de persoonlijke en groepsadviessessies.

Slim investeren dankzij Bis Invest

De vraag naar investeren in vastgoed komt meer en meer voor. Daarom organiseert bis in samenwerking met het Instituut voor Vastgoedplanning op 7 en 8 oktober het event Bis Invest. Hier kom je alles te weten over slim investeren. Ontdek het volledige programma en schrijf je in.

Gratis interieuradvies

Je interieur verandert doorheen de jaren. Benieuwd naar de tips van onze woonstylisten Il Sogno Homestyling en HOMIEZ voor de herinrichting van je huis of appartement? Schrijf je in voor een gratis persoonlijke adviessessie.

Win interieuradvies van Bart Appeltans (Blind Gekocht)

Ook zo jaloers op die mooie interieurtransformaties in het tv-programma Blind Gekocht? Dan is dit je kans. Doe mee met de Facebookwedstrijd en wie weet win je één van 16 persoonlijke adviessessies met interieurarchitect Bart Appeltans van Sfar. Ontdek hier wat je moet doen. Op 1 oktober wordt de winnaar gecontacteerd.

Nacht van bis: gezelligheid troef

Op 11 vrijdag oktober kun je bis bezoeken van 18 tot 23 uur. Tijdens deze gezellige nocturne verwennen de exposanten je met lekkere hapjes en drankjes. Bovendien is er ook sfeervolle livemuziek. Een hele belevenis, alles wordt uit de kast gehaald. Kom mee van de gezelligheid proeven, ontdek hier meer over de nacht van bis.

Ontdek alle praktische info en plan je bezoek. Meer info: www.bisbeurs.be