Laat je op bis bij KwadrO in de watten leggen

Gepubliceerd op 26 September 2019

Van 5 tot en met 13 oktober wordt Flanders Expo weer de trekpleister voor bouwers en verbouwers, want bisbeurs opent er haar deuren. Ben je op zoek naar nieuwe ramen of deuren om jouw droomwoning helemaal af te maken? Kom dan eens langs bij de KwadrO-stand (nr. 1239 in hal 1). Ontdek snel het aanbod.

Vind inspiratie

Nog geen idee welke ramen en deuren je zoekt? Of heb je iets in gedachten, maar ben je niet zeker of het resultaat mooi zal zijn? Op de KwadrO-stand kan je enkele mooie projecten bewonderen en de producten leren kennen. Je vindt er zeker en vast iets naar jouw smaak!

Informeer je over de producten

Enkele KwadrO-adviseurs zullen op bisbeurs aanwezig zijn om al jouw vragen over ramen en deuren te beantwoorden. Zij kennen hun producten door en door en tonen je graag de laatste nieuwigheden. 

Vind gericht advies voor jouw project

Neem een kopie van je (ver)bouwplannen of foto’s van je huis en je oude ramen mee. Zo kan de KwadrO-adviseur de plaatsing van je ramen en deuren het best inschatten en je advies geven op maat van jouw woning.

Proef van iets lekkers

KwadrO trakteert! Want ramen en deuren kiezen is toch nóg leuker met iets lekkers erbij? Kom langs en laat je verwennen. En als dat nog niet genoeg is, geniet je de hele beursperiode van hun interessante bis-actie! Redenen te over dus om de KwadrO-stand te bezoeken! De KwadrO adviseurs kijken er naar uit om samen met jou je (ver)bouwplan door te nemen. Ze staan voor je klaar in hal 1. Tot dan!

Ontdek alle info van bisbeurs op www.bisbeurs.be. Kun je er niet bij zijn? Bezoek een van de KwadrO showrooms in je buurt.