Installeer zelf je technieken met de hulp van Easykit en geniet van extra BIS-korting

Gepubliceerd op 26 September 2019

Wil je graag je technieken installeren met de zelfbouwbegeleiding van Easykit? Dan is dit het moment om nog meer te besparen. Van 1 tot en met 31 oktober profiteer je namelijk van een extra BIS-korting! Ontdek snel hoe je hiervan kunt genieten.

1. Maak een afspraak voor jouw GRATIS studie en offerte

Kom langs in één van onze 9 Easykit-toonzalen met het plan van jouw bouwproject. Jouw Easykit technisch adviseur overloopt samen met jou je plannen en wensen. Je krijgt gratis een volledig technisch dossier en offerte van jouw project. Maak nu een afspraak. 

2. Vraag je gratis studie en offerte voor 31/10/2019

Vraag voor 31/10/2019 jouw gratis studie en offerte in één van onze 9 Easykit-toonzalen en profiteer van onze extra beurskorting. Je ontvangt een extra korting van 50 euro per aankoopschijf van 1000 euro en dit bovenop onze al zeer scherpe groothandelsprijzen. Onze unieke service en support, die krijg je er gratis bij! 

3. Ga samen met ons aan de slag

Volg één van onze vele opleidingen, bekijk onze zelfbouwvideo's en gebruik onze instructieboeken, aansluitschema's en aansluitkits voor een optimale voorbereiding. Tijdens de werken komen we langs voor de moeilijkere aansluitingen. Ben je klaar, dan komt onze Easykit-technicus je installatie controleren en opstarten. Nadien nog een probleem of onderhoud nodig? Contacteer dan onze eigen Service na verkoop. Dit is slimme zelfbouw! 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan