Ecobouwers Opendeurdagen 2017 - Neem een kijkje in 150 duurzaam gebouwde/gerenoveerde woningen

Gepubliceerd op
Ecobouwers Opendeur
Ecobouwers Opendeur

Het is weer zover: op 11 & 12 en 18 & 19 november zetten huiseigenaars over heel Vlaanderen hun deuren wagenwijd open voor het publiek. Gedurende 2 weekends kan je een kijkje nemen in meer dan 150 duurzaam gebouwde en gerenoveerde woningen. Bovendien geven de huiseigenaars zelf antwoord op al je vragen!

Praktische info

Wat? Openhuizendagen in energiezuinige en duurzaam gebouwde/gerenoveerde woningen

Wanneer? 11 & 12 en 18 & 19 november

Waar? Heel Vlaanderen en Brussel

Wie? Iedereen welkom. De opendeurdag is bovendien 100% GRATIS

Hoe? Inschrijven doe je hier.

De Ecobouwers Openhuizendagen zijn een vaste waarde in Vlaanderen en Brussel. Elk jaar werft Ecobouwers meer dan 150 huiseigenaars die hun duurzaam bouwtraject of renovatie nog maar net achter de rug hebben. Zij stellen hun woning met plezier open voor het grote publiek.

Getuigenissen uit de eerste hand

Zit je met concrete vragen over hoe je zelf aan de slag kunt? Of ben je benieuwd naar wat zonnepanelen nu écht opbrengen in de praktijk? Onze huiseigenaars weten er alles van. Ze leggen je met plezier uit waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt, tegen welke hindernissen ze zijn aangelopen, en wat het hen uiteindelijk heeft opgebracht. Getuigenissen uit de eerste hand dus.

Tours onder begeleiding

Bezoek je graag meerdere woningen met advies van een deskundige, dan kan je je inschrijven voor één van de tours onder begeleiding van een specialist in duurzaam bouwen. Je bezoekt verschillende duurzaam gebouwde/gerenoveerde projecten na elkaar of één bijzonder project , met tekst en uitleg van een professional. Vragen zijn zeer welkom: hoe meer, hoe beter!

Professioneel bouwadvies in jouw buurt

Ben je na je bezoek helemaal klaar om uit de startblokken te schieten, maar wil je graag eerst professioneel advies inwinnen over jouw project? Ga dan langs bij je provinciale steunpunt. Zij geven je voor een zacht prijsje (of zelfs helemaal gratis) aangepast bouwadvies op maat. Aarzel niet om (volledig vrijblijvend) contact op te nemen. Een overzicht van de steunpunten vind je de Ecobouwers website.

Schrijf je in op www.ecobouwers.be en bezoek GRATIS een woning naar keuze in jouw buurt. Je kan er grasduinen in een online catalogus met meer dan 150 woningen. De rondleidingen starten telkens om 10 en/of 14 uur.