Ecobouwers Opendeur groot succes! Bezoek volgend weekend ook een woning.

Gepubliceerd op
Ecobouwers opendeur 2017
Ecobouwers opendeur 2017

Dit weekend werd Ecobouwers Opendeur op gang getrapt, het opendeurevenement van energiezuinige en duurzame woningen. Meer dan 120 ervaren huiseigenaars ontvingen bijna 2000 kandidaat-bouwers in hun huis en deelden hun bouw-en renovatie-ervaringen met hen. Ook volgende weekend stellen meer dan honderd duurzame bouwprojecten in Vlaanderen en Brussel hun deuren open. De ideale manier om kennis en inspiratie op te doen voor je eigen (ver)bouwproject.

Duurzaam bouwen in de lift

Het grote succes van Ecobouwers Opendeur bewijst dat duurzaam bouwen in de lift zit. Het aanbod is dan ook erg uitgebreid en divers. Je kan gratis binnenkijken in verschillende nul-energiewoningen, passiefhuizen, bio-ecologische woningen, cohousingprojecten en diepgaande energetische renovaties. En dat in heel Vlaanderen en Brussel.

Getuigenissen uit de eerste hand

Zit je met concrete vragen over hoe je zelf aan de slag kunt? Of ben je benieuwd naar wat zonnepanelen nu écht opbrengen in de praktijk? De Ecobouwers huiseigenaars weten er alles van. Ze leggen je met plezier uit waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt, tegen welke hindernissen ze zijn aangelopen, en wat het hen uiteindelijk heeft opgebracht. Getuigenissen uit de eerste hand dus.

Schrijf je in op www.ecobouwers.be en bezoek GRATIS een woning naar keuze in jouw buurt. Je kan er grasduinen in een online catalogus met meer dan 150 woningen. De rondleidingen starten telkens om 10 en/of 14 uur.

 

Praktische info

Wat? Openhuizendagen in energiezuinige en duurzaam gebouwde/gerenoveerde woningen

Wanneer? 11 & 12 en 18 & 19 november

Waar? Heel Vlaanderen en Brussel

Wie? Iedereen welkom. De opendeurdag is bovendien 100% GRATIS

Hoe? Inschrijven doe je hier.