Mijn Huis Mijn Architect - Nieuwbouw woning met een tuinkamer

Tijdens Mijn Huis Mijn Architect kun je deze nieuwbouw eengezinswoning bezoeken. Het betreft een gesloten perceel, met breedte +/- 3.70m, waar vroeger een garagebox stond.  De garage is gesloopt, en een nieuwe woning is in de plaats gekomen.

 Er is gekozen voor een recuperatie baksteen, gemetst met uitpuilende voeg, om zo een massief geheel te bekomen. De typerende steen met voegwerk wordt ook gebruikt om op sommige plaatsen vloer en plafond mee uit te werken, alsook de voordeur. Het gebruik van slank zwart alu schrijnwerk zorgt voor een mooi contrast met de ruwe gevelsteen.
Binnenin zorgen de gepolijste betontrap, kasten in wit gebeitste multiplex en de witte marmer van het keukenvolume voor een stijlvol geheel van materialen. 
Als vloerafwerking op het gelijkvloers is gekozen voor een lichtgrijze polybeton, op de verdiepingen een massieve parketvloer.

 

Lees meer: https://www.mijnhuismijnarchitect.com/project-2017/30/

Fotograaf: Piet-Albert Goethals

 

In samenwerking met Mijn Huis Mijn Architect

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE

GRATIS Nieuwsbrief