Mijn Huis Mijn Architect - Renovatie woning met staalbouw poolhouse

Een oude "mijnsite-woning" net voorzien van een nieuwe zwemvijver in de pas nieuw aangelegd tuin was een bescherm dorpsgezicht. De bouwheer wou er een staalbouw poolhouse bij, waar keuken, leefruimte, badkamer outdoor douche en indoor sauna bij. Hiervoor contacteerde hij MAX8 architecten.

De opdracht kreeg een vervolg in de uitbreiding en renovatie van de bestaande woning. Het gelijkvloers diende bij voorkeur één grote open ruimte te worden van voorgevel tot tuingevel met een maximum aan zichtramen op de tuin en toch in touch met het leven op het Kioskplein. De bestaande leefruimte werd de nieuwe keuken/ontbijthoek en de bestaande achterbouwsels zijn vervangen door een "glass box" waarin de nieuwe zit- en eetkamer werden onder gebracht. In de kelder van de nieuwbouw is de fitnessruimte voorzien. Met strakke hedendaagse meubelontwerpen werd het interieur van de woning de 21ste eeuw binnengeloodst. Ook de tuin kreeg een facelift.

Lees meer: https://www.mijnhuismijnarchitect.com/project-2017/160/

Fotograaf: Luc Roymans Photography bvba

In samenwerking met Mijn Huis Mijn Architect

GRATIS Nieuwsbrief