Jouw expertise als architect in de kijker tijdens de Renovatiedag 2022

Gepubliceerd op

Renovatie is behalve een hot topic, ook een noodzakelijk topic geworden. Toekomstige verbouwers zullen steeds meer kiezen voor een grondige renovatie en daarbij is de expertise van een architect broodnodig. De Renovatiedag, een initiatief van Netwerk Architecten Vlaanderen, is het ideale moment om jouw meerwaarde aan de hand van een project naar buiten te brengen. Schrijf je nu in voor de nieuwe editie op zondag 15 mei 2022.

Tijdens de Renovatiedag zwaaien architecten in heel België de deuren open van gerealiseerde verbouwingen. Uniek aan het event is dat de mensen achter het project - de architect en de opdrachtgever - centraal staan. Op een informele manier licht je jouw verhaal toe. Je toont 'on the spot' hoe je omgaat met ruimte, verhoudingen, sfeer, materialen, indeling... Bezoekers ontdekken bovendien hoe je jouw maatschappelijke visie als architect naar de praktijk vertaald hebt.

Schrijf je in vóór 5 maart

Zin om kwalitatieve contacten te leggen met verbouwers die een architect zoeken voor een renovatieproject? Schrijf je dan in met een project via www.renovatiedag.be/deelnemer.

Inschrijven kan tot 5 maart 2022. Daarna is er nog voldoende tijd om alle informatie en beelden te bezorgen.