De Renovatiedag 2022: bezoek op 15 mei knappe renovaties in je buurt

Gepubliceerd op 28 April 2022
foto: Luc Roymans
foto: Luc Roymans
foto: Luc Roymans
foto: Luc Roymans

Koester je verbouwplannen en heb je nood aan inspiratie? Op 15 mei 2022 kun je tijdens de nieuwe (nationale) editie van de Renovatiedag binnenkijken in tal van toekomstgerichte verbouwingen. Bovendien ontdek je er ook het verhaal van de architect en de bewoners. Benieuwd? Ontdek de deelnemende projecten, de praktische info en registreer je bezoek.

Toekomstgericht renoveren met architect

Zoek je ideeën voor je verbouwproject? Tijdens de Renovatiedag op 15 mei ontdek je knappe renovaties in je buurt. De deelnemende projecten werkten allen samen met een architect. Het doel? Inventief en toekomstgericht te renoveren. Ontdek ter plekke hoe de ontwerpers dit alles naar de praktijk vertaald hebben. Zowel de architect als de bewoners zijn geven je graag een woordje uitleg. Het resultaat spreekt voor zich.

Registreer je gratis voor je bezoek

Zowel in Vlaanderen, Wallonië als Brussel zijn er renovaties op afspraak te bezoeken. Welk project bezoek jij? Ontdek de deelnemende projecten. en registreer nog t.e.m. 15 mei gratis je bezoek op de website.

De Renovatiedag praktisch

Wanneer? Zondag 15 mei 2022 van 13.00 – 18.00 uur, op afspraak
Waar? Heel België (Vlaanderen, Brussel en Wallonië)
Kostprijs: gratis (op afspraak)

Meer verbouwinfo? Vraag gratis je Bouwgids aan

Als (ver)bouwer moet je heel wat keuzes en beslissingen maken. Beslissingen die een impact hebben op je budget. Benieuwd naar tips en richtprijzen voor je project? We zetten het voor je op een rij. Download de handige online Bouwgids en wordt doorheen het hele bouwproces geloodst.