BATIBOUW 2022: download dé Bouwgids en scoor je gratis duo-ticket

Gepubliceerd op 12 May 2022

Heb je (ver)bouwplannen en ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan is BATIBOUW the place to be! Bezoek van 21 t.e.m. 29 mei de bouwbeurs in Brussels Expo en ontdek de laatste innovaties in de bouw- en renovatiesector. Benieuwd? Ontdek de thema’s van dit jaar en praktische info. Bereid je alvast voor met Bouwinfo, download je Bouwgids met gratis BATIBOUW duo-ticket (zolang de voorraad strekt, geldig van 25 - 29 mei) en maak kans op één van de vele (ver)bouwcheques van onze partners.  

Thema’s BATIBOUW 2022

BATIBOUW is terug in zijn fysieke vorm en er valt heel wat te beleven. Dit jaar vindt de beurs plaats van 21 tot en met 29 mei en is hij opgebouwd rond de thema’s ‘Energie’, ‘Water’ en ‘Flexwonen’.

In de verschillende inspiratiezones ontdek je de producten in een realistische setting en kun je meteen ideeën opdoen voor je huidige of toekomstige woning. De exposanten staan alvast te popelen om je te verwelkomen en meer te vertellen over hun laatste innovaties. Bovendien is er heel wat te beleven: conferenties, demonstraties, presentaties en workshops. Bekijk de exposanten en het programma van BATIBOUW 2022.

Gratis Bouwgids én tickets voor BATIBOUW 2022

De Bouwgids’ is een uitgebreide en overzichtelijke digitale gids die je doorheen het volledige bouwproces loodst. Bij elke stap krijg je gouden tips en handige checklists. Handig om mee te nemen naar je architect, specialist of winkelpunt.

Nu tijdelijk met gratis BATIBOUW duo-tickets (zolang de voorraad strekt, geldig van 25 - 29 mei). Bovendien maak je ook kans op één van de (ver)bouwcheques van onze partners.

Vraag hier je gratis digitale Bouwgids, gratis BATIBOUW duo-ticket aan en maak kans op (ver)bouwcheques.

Praktische informatie

Bezoekers

Waar: Brussels EXPO
Wanneer: zaterdag 21 t.e.m. zondag 29 mei 2022

11u00 - 19.00 tijdens de week
10u00 - 19u00 tijdens het weekend
Nocturne op dinsdag en woensdag tot 21u00

Tarief: € 15 ​of gratis dankzij Bouwinfo (van 25 t.e.m. 29 mei)

Professionele bezoekers

Wanneer: INSTALLPRO: dinsdag 24 en woensdag 25 mei van 11 uur tot 21 uur
Tarieven: Op dinsdag 24 en woensdag 25 mei gratis toegang voor professionals, enkel op uitnodiging

Meer informatie : www.batibouw.com