Ontdek de nieuwste woningtrends op ‘Ideaal wonen in huis en tuin’

Gepubliceerd op 06 Maart 2018
ideaal wonen
ideaal wonen

Sta je op het punt je eigen stekje te bouwen? Of ben je op zoek naar leuke tuinideeën? Neem dan zeker een kijkje op de beurs ‘Ideaal wonen in huis en tuin’. Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 maart kan je in de Brabantal in Leuven inspiratie opdoen voor zowel binnen- als buitenhuisinrichting. En dat laatste is wat de beurs uniek maakt. De 46ste editie staat dan ook in het teken van de lente en dus mogen de tuinexposanten niet ontbreken. Wij voelen de lentekriebels alvast! 

Alles voor huis en tuin onder één dak

Ideaal wonen in huis en tuin’ trekt ieder jaar meer dan 30.000 bezoekers. En daar zit het ruime huis- en tuinaanbod ongetwijfeld voor iets tussen. In de Leuvense Brabanthal kan je terecht bij maar liefst 170 exposanten. En dat uit meer dan 50 sectoren. Zo vind je er alles dat met wonen te maken heeft. Zowel binnenshuis als buitenshuis. Van keukenspecialisten over renovatiefirma’s tot zwembadinstallateurs. Je ontdekt er de laatste nieuwe trends en komt meteen in contact met de vakmensen die jouw droom kunnen realiseren. Met een oppervlakte van 12.000 m2 is ‘Ideaal wonen in huis en tuin’ veruit de grootste provinciale beurs en een must voor iedereen die (ver)bouwplannen heeft.

Lentekriebels als rode draad

Het thema van de 46ste editie? De lente! Dat zal je niet alleen merken aan de vele tuinexposanten, de hele beurs is in dit thema ondergedompeld. Denk bijvoorbeeld aan een Venetiaanse fontein in de inkomhal. Of een cafetaria omgetoverd tot kruidentuin waar je heerlijke verse kruiden aan je gerechtjes kan toevoegen. En naast tal van andere grote prijzen is er zelfs een verwarmd zwembad te winnen ter waarde van 5.000 euro!  

‘Ideaal wonen in huis en tuin’ is van zaterdag 17 tot en met zondag 25 maart dagelijks geopend van 14 tot 20 uur. Op vrijdag 23 maart kan je naar de avondnocturne komen tot 22 uur en word je ontvangen met een hapje en drankje.

 

Praktische informatie

Waar?
Brabanthal Leuven: Brabantlaan 1, 3001 Leuven
Wanneer?
zaterdag 17 tot en met zondag 25 maart