Vastgoedbeurs Immobilia, de nieuwbouwstad

Gepubliceerd op 06 Maart 2019

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart verwelkomt de pop up vastgoedbeurs Immobilia u voor de eerste keer op de huis- en tuinbeurs Ideaal Wonen in de Brabanthal te Leuven. Deze (hij werd reeds een eerste maal georganiseerd tijdens de jaarbeurs 2018) editie staat in teken van nieuwbouw. Een tiental makelaars en projectontwikkelaars gaan hier hun nieuwbouwprojecten voorstellen aan het grote publiek. Er zullen ook in samenwerking met VASTGOED-Tv diverse sessies plaatsvinden rond kopen, huren en nieuwbouw.

VASTGOED-Tv is een gratis informatiekanaal voor eigenaars en beheerders van appartementen. Via website, social media, webmails, infomeetings, beurzen en andere LIVE contacten brengen we informatie over wetgeving, techniek, de rol van de mede-eigenaars, omgaan met syndici, samenleven in een mede-eigendom, isolatienormen voor daken en glas, woondiensten van steden en gemeenten, de rol van architecten, notarissen, bouwpromotoren, politiek, ambtenaren, pers en publiek ...

De pop up vastgoedbeurs opent zijn deuren samen met Ideaal wonen op zaterdag van 14 tot 19 uur en zondag van 11 tot 18 uur.

Alle informatie kunt u vinden op www.ideaalwonen.be